Den eldre mannen skammer seg fordi han er så treg med betalingen – kassererens svar er prisverdig!

Det fins mange hverdagshelter, sånn som denne spesielle kassereren hos en WalMart-butikk i Mississippi.

Da Spring Herbison Bowlin var en tur i butikken, opplevde hun en hendelse som gjorde henne varm om hjertet. En eldre mann ville betale med mynter og ble flau fordi han brukte så lang tid på å telle dem. Men i stedet for å bli irritert, håndterte kassereren situasjonen på en eksemplarisk måte.

Slik beskriver Spring hendelsen på Facebook:
«Jeg ble varm i hjertet på Wal-Mart i dag. En eldre kunde hadde fått varene sine skannet og ble fortalt totalbeløpet. Han så unnskyldende på meg som sto bak ham og og fant fram en håndfull mynter fra lommen. Han talte feil og begynte å kjelve. Han sier stille: «Unnskyld meg», Mens både hendene og stemmen skalv.

Da tok kassereren saken i sine egne hender, la alle myntene på disken og sa: «Dette går fint! Vi teller i sammen. »Han fortsatte å be om unnskyldning til oss begge, samtidig som hun forsikret ham om at det var greit. Han fikk til slutt betalt varene sine og forlot butikken.
Jeg så på denne fantastiske kvinnen og sa, «Takk for at du var så tålmodig med ham.» Hun ristet på hodet og svarte: «Du skal ikke takke meg. Det som er galt i vår verden er at vi har glemt å ta vare på hverandre.

Jeg vil være litt mer som henne.»

0 Shares