Gåsa står trofast og venter på noen, bare vent til du ser hvem hun venter på!

Når solen står opp i Echo Park nær Los Angeles sentrum, begynner gjessene som bor der sine daglige rutiner. Noen tar seg en svømmetur, noen går og ser om de finner noe fór, og noen kikker nysgjerrig på turgåere – det samme som gjess gjør overalt i verden.

 

 

Men ikke gåsa Maria hun går til veien og venter på sin venn, og vennen kommer ikke flygende, ikke gående og heller ikke med bil, nei vennen Maria venter på kommer på scooter, og han er en pensjonert selger som heter Domenic.

 

 

De har knyttet et stekt bånd og de har stor glede av hverandres selskap. Maria passer godt på at ingen tar fra henne hennes venn og hun vil gjerne bli med sin kjære Domenic hjem, men Domenic ler og sier at han ikke klar for noe samboerforhold enda.

 

 

Så gåsa Maria må nok nøye seg med besøkene i parken fra sin venn en stund til…!

Se den rørende historien om gåsa Maria og Domenic i videoen under her:

Han reddet gåsungen fra og drukne, nå nekter hun å forlate ham!

Mike Javanjee fant en gåsunge som var i ferd med å drukne en dag han var ute med båten sin med noen venner. Javanjee syns synd på fugleungen og tok henne med hjem for å fore henne til var stor nok til å klare seg selv.

 

Men kanadagåsa som heter Kyle, ville ikke forlate ham.

«Jeg har prøvd å bli kvitt henne, jeg har kjørt henne langt unna og satt henne igjen, og når jeg kommer tilbake er hun alltid hjemme før meg, så det er ikke mye jeg kan gjøre, » forteller Mike.

Kyle følger etter han overalt, og hun er sjalu – hvis han er sammen med en kamerat, så er det greit, men damer vil ikke gåsa ha noe av, og hun merker hvem som er bare venn med Mike og hvem som er en trussel og det lar hun dem merke.

Heldigvis har Mike blitt vant til Kyle. I stedet for å kjempe mot den innpåslitne gåsa, har han blitt glad i gåsa, selv om han ikke har noe valg. Gåsa Kyle vet hva hun vil! 😉

Se den utrolige «kjærlighetshistorien» her:

Gåsemor roper desperat om hjelp. Når politiet skjønner hva hun vil..Fantastisk!

Da en av ungene til gåsa hadde satt seg fast i snora fra en ballong som lå ved dammen, skrek hun desperat etter hjelp. Politimannen James Givens som har lagt ut denne filmen og hans kollega Cecilia Charron satt i politibilen da gåsa kom gående og og begynte å skrike ved bilen deres, han kastet først ut litt mat til henne, men hun han skjønte fort at det ikke var mat hun ville ha. Hun trengte hjelp. Da tok de grep og Cecilia fikk forsiktig lirket gåsungen løs fra tauet. Gåsa står rolig og ser på, så hun skjønner helt tydelig at hun får hjelp. Da hun får ungen sin tilbake løper de sammen ned til dammen og svømmer lykkelig av gårde. 🙂