Moren kastet ut sønnen sin fordi han var homofil – da reagerte morfar med å skrive dette brevet.

Chad er en følsom gutt som hadde lenge gruet seg til å fortelle moren at han er homofil, og som mange andre unge som kommer ut av skapet, var han engstelig for hvordan hun ville reagere. Og dessverre ble hun ikke glad.

Tvert i mot, moren kastet han ut på gata, sa at han var ekkel og at det ikke var naturlig. Chad ble selvfølgelig lei seg og søkte hjelp hos morfaren sin.

Da bestemte morfaren seg for å skrive et brev til Chads mor, sin egen datter. Det han skriver har blitt hyllet verden over.

Les brevet her! Oversettelse er under bildet.

Kjære Christine

Jeg er skuffet over deg som datter. Du har rett i at vi har «noen å skamme oss over i familien», men du har misforstått hvem det er. Å kaste ut Chad bare fordi han fortalte deg at han er homofil, er hva som er «ekkelt» her. En forelder som avviser sitt eget barn er det som «ikke er naturlig».

Det eneste intelligente jeg har hørt deg si i denne saken er at du «ikke oppdro sønnen din til å bli homofil». Så klart gjorde du ikke det. Han ble født sånn, han valgte det ikke, på samme måte som folk blir født venstrehendte. Du derimot, har tatt et valg. Du valgte å såre han, å være trangsynt og selvmotsigende. Så, mens du er i ferd med å si adjø til ditt barn, griper jeg denne muligheten til å si adjø til deg. Nå har jeg et fabelaktig barnebarn å ta hånd om, og jeg har ikke tid til en hjerteløs datter som deg.

Hvis du finner hjertet ditt en dag, er det bare å ringe oss.

– Pappa

Jeg syns morfar taklet dette på en flott måte. Del gjerne denne historien hvis du er enig.

0 Shares