Ingen kom i 9-åringens bursdagsselskap, da tar bestemor grep og gjør dette!

9-år gamle Gerald Hamilton ønsket mer enn noe annet å feire sin bursdag med vennene sine. 30 invitasjoner til bursdagsselskapet ble sendt ut til klassekamerater og på den store dagen ventet Gerald spent på gjestene.
Klokken ble 15:00 og Gerald hadde pyntet seg og var klar til fest.

 

Timene gikk med. 9-åringen ventet og ventet, men ikke en eneste klassekamerat møtte opp for å gratulere Gerald.

Da guttens mor ringte de andre barnas foreldre og spurte hvorfor de ikke møtte opp, fikk hun svaret at gutten var «annerledes». da tok guttens bestemor grep og gikk bort til datamaskinen.

«Hvor trist er det ikke at en 9-åring som bare ønsker å ha venner. Men ingen kom, ingen gratulasjoner, ingen gaver. Så nå er mitt mål å få så mange gratulasjoner som mulig sendt til min lille gutt. Du kan sende den til meg, og jeg sørger for at han får den … hjertet mitt er knust», skrev Amelia Lara på Facebook før hun la ved en adresse hvor gratulasjonskort kunne sendes til. Det som skjedde da er så rørende.

Se hva som skjedde i klippet under her:

118 Shares