Bilene bak må stoppe da gutten bestemmer seg for å hjelpe den eldre damen, etterpå hylles han for sin gode gjerning!

Åtte år gamle Maurice Adams Jr. fra Milledgeville i USA, var på vei hjem fra skoleavslutning med moren og storebroren da han så en eldre dame som langsomt krysset veien. På slutten av overgansfeltet var det en bratt trapp som den eldre kvinnen måtte gå opp med rullatoren sin.

Da spurte han moren sin: «Kan jeg gå ut og hjelpe henne med å komme opp trappen?», forteller Maurits mor Contricia Hill til WSB TV.

Svaret var selvfølgelig ja, hvorpå moren stoppet bilen for å la Maurice hjelpe damen. Det som ingen i familien visste, var at en mann i bilen bak filmet det som skjedde.

Riley Duncan så gutten som løp til bort til den eldre kvinnen og støttet henne opp trappen og visste umiddelbart at dette var et øyeblikk som fortjente å bli delt.

Maurits mor forteller at hun er utrolig stolt av det sønnen gjorde. Det er veldig rørende. Det viser bare at å vise respekt er viktig når en oppdrar barna sine.

Det er fortsatt ukjent hvem den eldre kvinnen med rullatoren er, men ifølge Contricia takkede hun Maurice ved å gi ham en klem og sa: «Du er spesiell, det må jeg virkelig si»

Her ser vi klippet som sjøføren Riley Duncan som sto bak dem filmet:

0 Shares