Åtte ungdommer står med ryggen til, men se når musikken starter – dette er er så kult!

Med så mange sosiale medier som dominerer internett, er unge mennesker mer inspirert enn noensinne til å laste opp videoer av seg selv hvor de gjør det de elsker. Mange talentfulle artister har laget musikkvideoer for å dele med alle som vil se på. En gruppe tok imidlertid internett med storm med en video som er litt annerledes.

Denne dansegruppen viser sine ferdigheter på en fantastisk måte. De ‘clogger’ til Andy Grammar’s «Honey I’m Good.», og resultatet er fantastisk!

Når vi ser det danserne fremfører, er det åpenbart at de har lagt mye tid, energi og øving i dette.

Du har kanskje ikke hørt mye om ‘Clogging’ før, men det har faktisk sin egen rike historie. The Clogging Champions of America er dedikert til å hjelpe fremtidige generasjoner å elske denne måten å danse på sånn som våre forfedre og mødre gjorde.

Se den spesielle og kule dansen i klippet under her:

 

Gatemusikanten spiller AC/DC med pyro i sekkepipen. Så utrolig kult!

Cam McAzie er en gatemusikant fra Australia. Han spiller sekkepipe og kalles for «The Badpiper».

Som om hans utrolige talent er ikke nok, så spruter det flammer fra sekkepipen hans! Det er ikke akkurat så vanlig at gatemusikanter har det, men vi lover at du syns det er kult!

Cam fremfører «Thunderstruck » av AC / DC og tar publikum med storm. Hans spesialitet er å spille rockemusikk, og det er også det som har gjort ham verdensberømt. Denne spesielle klippet har blitt sett over 7 millioner ganger.

Se klippet under her – det er helt rått: