Kua rautet og gråt hele natten etter at hun ble reddet, men se hva som skjer når de forstår hvorfor!

Kua Karma ble reddet fra gård der hun ikke hadde det godt og ble tatt med til The Gentle Barn, men hele den første natt hun var det var hun urolig, hun rautet og gråt hele natten. Først trodde de at hun var nervøs fordi hun var på et nytt sted, eller at hun kanskje savnet de andre dyrene. Men hun sluttet ikke å gråte.

Hennes redningsmenn visste ikke hva som var galt før de la merke til at det kom dråper med melk fra spenene hennes. Hun hadde nettopp fått en kalv! Hennes redningsmenn skulle dro straks for å hente kalven der hvor de hadde reddet Karma fra.

Endelig kom redningsfolkene med kalven til Karma. Snart ble mor og sønn gjenforenet. Kalven så både lettet og utmattet og kollapser når han ser moren sin. Men snart kvikner han til og drikker melk fra sin mor. De to skal aldri skilles igjen!

Se deres fantastiske gjenforening i videoen under her:

Den majestetiske hesten går bort til naboens kyr, men se hva den gjør for å imponere dem!

Hesten Koning er en majestitisk og vakker Frieser som bor i Storbritannia. En dag da han var ute på tunet kikket han bort på gjerdet til nabogården, og han var det veldig interessert i det han så der – naboens kyr!

Han gikk rett til bort til kyrne som kikker nysgjerrig på ham fra den andre siden av gjerdet. Det var da Koning bestemte seg for å gi dem en liten oppvisning – han vet nok at han er en elegant fyr.

Det er tydelig at han er like nysgjerrig på kyrne som de er av ham.

Se videoen under her, det er et vakkert syn:

En flokk kyr oppdager en fremmed som har forvillet seg inn på deres område, og reaksjonen er festlig

Denne flokken med kyr visste verken inn eller ut når de fikk øye på en skilpadde som hadde vandret inn i deres innhegning. De store kyrne ser både redde og nysgjerrige ut. Vi ser hvordan de først står og ser på skilpadden, forvirret over hva de ser. Til slutt, er kalven som tar mot til seg og går bort til skilpadden.

Den  går bortover  mot skilpadden for å undersøke den nærmere,  men sekunder senere skremmer han resten av flokken enda mer med sin reaksjon.

Hvem skulle tro at  en liten skilpadde kunne være så skummel? 😉

Se den morsomme reaksjonen i videoen under her:

Eieren er ute og går tur med hunden, men se hva som skjer når de kommer til kyrne.

Hver morgen når denne hundeeieren går ut på tur med hunden sin, går de forbi naboens tre kuer. Og måten dyrene møter hverandre på det søteste jeg har sett på lenge. Både hunden og kuene løper til gjerdet for å hilse på hverandre, så begynner dagens kos.

Man kan tydelig se at både kuene og hunden er når de ser hverandre. 🙂

Eieren forteller at dette skjer hver morgen. Så flott at han filmet dette, slik at vi også kan få se dette fantastiske møtet mellom disse dyrene.

Kua får panikk da hun ser at kalven hennes blir båret bort, men det som skjer etterpå er så rørende!

Det verste en mor kan oppleve er at noe skjer med barnet hennes, og en kumor er selvfølgelig ikke noe unntak.

Kalven til denne kua ble påkjørt og skadet, og da kalven blir båret vekk av snille mennesker som vil sende den til en dyreklinikk for behandling av skadene, får kua panikk.

Hun tror de skal ta kalven hennes fra henne og løper etter.

Men begge får være med til veterinæren, og kalven blir snart helt frisk igjen.

Etterpå kan kua løpe lykkelig av gårde med kalven sin etter behandlingen på dyreklinikken, og både kua og kalven har det helt fint etter den skremmende oppplevelsen.

Se det rørende klippet her:

 

Bonden oppdager at høyballen rører på seg, og må le når hun oppdager årsaken!

En bonde fra Noggerup i Australia, la merke til en av de store høyballene beveget på seg og gikk for å undersøke hvorfor, og oppdaget at det bare var hennes 7 måneder gamle oksekalv, Rex, som var på ferde. Det viste seg at oksen hadde hoppet over gjerde for å leke med høyballen og stjele seg en matbit!

 

 

«Jeg hadde flyttet høyballen bort fra gjerdet, for at oksekalvene ikke skulle stikke hodene sine gjennom gjerdet for å ta høyet,» sa kalvens eier til ViralHog.

«Jeg skulle hente ballen med traktoren for å vende den da jeg skjønte at høyballen  var i bevegelse! Jeg hoppet ut av traktoren og filmet Jax, den 7 måneder gamle som  hadde hoppet gjerdet for å  leke med høyballen«.

Se den søte videoen under her:

 

Kua er så redd at tårene renner, men så skjønner hun hvor hun skal hen!

Kua Emma har nesten aldri vært på beite, hun har bodd i en trang bås i hele sitt liv, nå blir hun fraktet bort fra gården og hun er så livredd at tårene renner. Men hun skal ikke til slakteriet…

Gården hun bodde på gikk konkurs, så til alt hell for Emma og de andre dyrene på gården hun kom fra ble de kjøpt opp og sluppet ut på et stort jorde. Og nå har Emma det som kua i den grønne enga, og det er til og med romantikk i luften. 💖

Se klippet under her og husk å se det herlige slutten:

https://www.youtube.com/watch?v=bLeLQ2EUv_E