Bonden lurte på hvem som slapp ut hestene hans, da satte han opp et kamera og oppdaget dette!

Hestebonden på Misty Meadows gård kunne ikke begripe hvordan alle hestene hadde kommet seg ut fra stallen. Det var et stort mysterium, og bonden mistenkte at det var noen som slapp dem ut. Til slutt satte han opp kameraer for å finne ut av det.

 

 

Det viste seg at det var den svarte skjønnheten heter Mariska, nå kjent under kallenavnet «Houdini-hest»som hadde lært seg hvordan hun skulle låse opp sin egen stalldør. Og det stoppet ikke der .. Mariska hadde gått rundt og sluppet ut alle de andre hestene i stallen.

For en smart hest!  Se det utrolige og artige klippet her:

Mamma setter babyen på gulvet i stallen, men hun hadde aldri trodd at hesten skulle gjøre dette!

Denne hesten vet virkelig hvordan den skal ta vare på en liten baby.
Da mamma satte ned den lille babyen på gulvet i stallen, begynner barnet å gråte. Men gang på gang trøstes babyen av hesten – som bøyer hodet ned fra båsen sin og vugger barnet.

Moren trodde nesten ikke det hun så – og fant fram kamera for å filme dette fantastiske øyeblikket!

Dette viser hvilken band vi mennesker kan knytte til dyrene våre, og denne hesten har utvilsomt allerede en knyttet et sterkt bånd til babyen:

 

Hver dag sto hesten sulten og alene, men heldigvis kom det et par forbi som visste hva de måtte gjøre!

Joey og Coco fant en utsultet gammel hest på toppen av et fjell. Noen hadde kjørt hesten Bones opp dit med en fire-hjuling og etterlatt den for å dø. Den hadde ingen mat eller vann. Han var knapt i stand til å gå. Joey og hans kjæreste, Coco, visste at de måtte gjøre noe.

Å få Bones nedover fjellet til sikkerhet var ingen enkel oppgave, men Coco var bestemt. Siden det var for farlig å ta med en hestehenger opp og ned av fjellet, gikk Coco med ham milevis til fots.

Når Bones ble for sliten til å fortsette, gjorde Coco alt hun kunne for å holde ham på beina.

Paret tok Bones til seg og elsket ham med hele sitt hjerte. Bones ble undersøkt av en veterinær, og han ble stelt og gitt all den kjærligheten han trengte, men aldri hatt før. Sakte med sikkert ble han en lykkelig og frisk hest.

Etter ni måneder var Bones en helt frisk og lykkelig hest.

To og et halvt år senere, fikk Bones indre skader og døde, men han var ikke alene. Omgitt av sin familie, ble Bones stedt til hvile i sitt hjem.

«Dette er historien om Bones,» Joey skriver på YouTube:

Jentene setter på musikken og danser på jordet, men legg merke til hesten!

To jenter og en hest koser seg på jordet, og er her det god stemning med musikk og dans.

Hesten lar seg rive med og den har virkelig rytme i kroppen, jeg er imponert over både danseferdighetene og dansegleden som denne hesten viser.

Dette var virkelig moro å se:

Jentene er på biltur med musikken på full guffe, se det gøyale som skjer når de passerer hesten!

En kvinne som heter Victoria Anderson-Gardner var på biltur med  venninnen sin.

De kjørte med musikken på full guffe, og vinduene åpne, og oppdaget til sin forbauselse og begeistring at en hest likte musikken de spilte.

Jentene spilte Fleetwood Mac og humøret var på topp, både hos jentene som synger med, og hesten som danser etter den fengende musikken.

Se den herlige videoen under her:

Hun sitter fortvilet i gjørma med sin døende hest. Så kommer hjelpen fra uventet hold.

Gjørme kan være er farlig, både for oss og våre dyr. Når hesteeieren Nicole Graham og hennes datter gikk med noen av hestene sine på stranden begynte hestene plutselig å synke ned i gjørma.

 

De to klarte å redde datterens hest, men Nicoles hest, Astro, var tyngre og den var umulig å få opp.

Astro sank dypere og dypere, og det så dystert ut. Men så kom det hjelp fra uventet hold.

Se den dramatiske filmen som heldigvis endte godt her:

3-åringen vil klare komme seg opp på hesten helt selv, se hvor flink hun er!

3 år gamle Sianna er lei av å bare se på når mor og far rir på hesten, og er fast bestemt på å prøve det selv – helt selv! Dessverre har hun et problem, Sianna er altfor liten for å komme seg opp på hesten Lady uten hjelp.

Selvfølgelig kunne mamma eller pappa løftet henne opp, men så kom Sianna på den beste måten å komme seg opp på hesten selv, nemlig ved å stå på trampolinen.

Mamma flimer hennes aller første ridetur på egenhånd – og det hun gjør er imponerende når hun er bare 3 år – se selv i klippet under, hun er kjempeflink:

Hun har vært borte fra hesten sin i tre uker, se reaksjonen når den ser henne igjen!

Hva er vel bedre enn å komme hjem til en noen som er glad for å se en igjen!

Her kommer en som har vært borte i mer enn tre uker fra hesten sin som kommer hjem igjen.

Hesten er ute i på jordet og hører at noen roper ham. Først ser han ikke ut til å forstå hvem det er, men så snart han skjønner at det er eieren lyser han opp.

Hesten begynner umiddelbart å galoppere til kvinnen, og gjenforeningen er så hjertevarmende!

Se det selv i klippet under her:

Politihesten nærmer seg gatemusikantene, men se hva som skjer når den hører de fengende rytmene!

Politihesten Ace og den ridende politimannen Jones fra New Orleans har det moro når de kommer ridende bort til gatemusikantene på Bourbon Street.

Hesten Ace og hans politikollega vet hvordan de skal slå seg løs,  og hva er vel bedre for en hest enn å bare svinge seg i dansen etter en lang og hard dag på jobben?

Se det festlige klippet under her:

Den unge jenta fant hesten døende i en grøftekant – det som skjer videre er virkelig så flott å se!

Tenåringen Kelsey Allonge og moren var ute og kjørte en morgen, og oppdaget en underernært hest som lå i en grøft. Hesten hadde stukket av fra eieren som vanskjøttet den, og hadde falt om av utmattelse.

Kelsey skjønte at hun måtte få hesten hjem for at den skulle overleve, og gikk den 1,5 mil lange veien hjem. Det er et mirakel at hesten greide å gå i 4 timer i den forfatningen den var i.

Kelsey ga aldri opp at hesten, som hun har gitt navnet Sunday, skulle bli sunn og frisk hun sov sammen med hesten de fem første nettene, for hvis Sunday skulle dø, så skulle den ikke dø alene, sier hun.

 

Så fantastisk at hesten Sunday har fått trygt og godt hjem hos Kelsey og hennes familie. 🙂

Se det rørende klippet under her: