Den majestetiske hesten går bort til naboens kyr, men se hva den gjør for å imponere dem!

Hesten Koning er en majestitisk og vakker Frieser som bor i Storbritannia. En dag da han var ute på tunet kikket han bort på gjerdet til nabogården, og han var det veldig interessert i det han så der – naboens kyr!

Han gikk rett til bort til kyrne som kikker nysgjerrig på ham fra den andre siden av gjerdet. Det var da Koning bestemte seg for å gi dem en liten oppvisning – han vet nok at han er en elegant fyr.

Det er tydelig at han er like nysgjerrig på kyrne som de er av ham.

Se videoen under her, det er et vakkert syn:

Hun hører merkelige lyder fra stallen, og da hun kikker inn kan hun ikke annet enn å le.

Liz driver en stor hestegård som heter Equinisity. Folk fra hele verden kan komme dit for å leve tett på naturen og ri på hestene hennes. Hestene har store områder og boltre seg på, og det var en solrik og hyggelig dag ute. Likevel hadde alle hestene bestemt seg for å gå inn i den åpne stallen denne dagen.

De hadde nettopp spist og ville nok fordøye maten i skyggen for en stund. Flere av dem benyttet anledningen til å slippe en fjert, og det var den lyden som Liz hadde hørt.

Det er ikke uvanlig at hester hvile og sover i sammen, men da må de være helt avslappet og komfortable med hverandre og miljøet.

Vi kan opplyse om at ingen av hestene vi ser i klippet er syke eller har mageproblemer, de «letter bare litt på trykket»! 😉

Du kan se filmen med hestene som promper så høylytt her, og husk å ha på lyden, da..;)

 

Den lille jenta sitter fast i seletøyet, og reaksjonen til hesten får hjertet til å smelte!

Det er ikke lett for en liten jente å holde styr på en stor mustang av en hest. lille Emma elsker hesten Cinnamon og hun klarer fint å gå tur med den store hesten.

Men Emma får litt problemer når hun mister selen i bakken, og den surrer seg rundt foten hennes,  men det ordner hun opp i når pappa forklarer hva hun må gjøre.

 

 

En søtere tur-kamerat enn Emma kunne ikke hesten Cinnamon fått! 🙂

Se det søte klippet her:

Hesten går mot kvinnen i rullestol. Like etter overrasker de alle som ser på.

Kvinnen i rullestolen heter Lauren Barwick, og er en fremtredende paralympisk ryttere fra Canada. Hennes spesialitet er dressur.

 

 

Lauren har alltid vært interessert i hester, og har tidligere jobbet på en ranch som holdt hester som skulle være med på film. Hun elsket henne jobben, men i 2000 skjedde det noe som satte en stopper for disse planene.

Da hun jobbet på ranchen falt en 80 kg høyballe ned på henne og hun brakk ryggen. Siden den dagen, ble Lauren lam fra livet og ned, men det har ikke stoppet henne fra å bli en profesjonell rytter.

Det er tydelig å se at Lauren og hesten hennes har et godt forhold, og at de stoler på hverandre 100 %. Lauren er bundet til en rullestol, men det stopper ikke henne fra å forberede alt på egenhånd. Hun sørger for at hesten har alt den trenger, slik at de kan yte sitt beste.

I klippet nedenfor ser vi hvordan hun praktisert håndkontroll hesten fra bakken, og etterpå setter hun seg hesteryggen, og gir publikum et fantastisk show!

 

Hesten møter seks ville ulver – det som skjer er nesten ikke til å tro!

Denne unike videoen er filmet av en naturfotograf i Abruzzoi Italia. En hest møter seks ulver og ser veldig nysgjerrig ut.
Selv om ulvene er mindre enn hesten, er ulvene i stand til å drepe den.

Men hesten ser ikke ut til å være redd i det hele tatt. Plutselig legger den seg ned blant ulvene og ruller seg i snøen. Du kan høre fotografens utbrudd bak kameraet. Han tror nok ikke at dette går bra for hesten.

Men ulvene står helt rolig og ser på og utrolig nok er det ingen av dem som angriper hesten.

Se det unike og vakre klippet under her:

Bonden lurte på hvem som slapp ut hestene hans, da satte han opp et kamera og oppdaget dette!

Hestebonden på Misty Meadows gård kunne ikke begripe hvordan alle hestene hadde kommet seg ut fra stallen. Det var et stort mysterium, og bonden mistenkte at det var noen som slapp dem ut. Til slutt satte han opp kameraer for å finne ut av det.

 

 

Det viste seg at det var den svarte skjønnheten heter Mariska, nå kjent under kallenavnet «Houdini-hest»som hadde lært seg hvordan hun skulle låse opp sin egen stalldør. Og det stoppet ikke der .. Mariska hadde gått rundt og sluppet ut alle de andre hestene i stallen.

For en smart hest!  Se det utrolige og artige klippet her:

Mamma setter babyen på gulvet i stallen, men hun hadde aldri trodd at hesten skulle gjøre dette!

Denne hesten vet virkelig hvordan den skal ta vare på en liten baby.
Da mamma satte ned den lille babyen på gulvet i stallen, begynner barnet å gråte. Men gang på gang trøstes babyen av hesten – som bøyer hodet ned fra båsen sin og vugger barnet.

Moren trodde nesten ikke det hun så – og fant fram kamera for å filme dette fantastiske øyeblikket!

Dette viser hvilken band vi mennesker kan knytte til dyrene våre, og denne hesten har utvilsomt allerede en knyttet et sterkt bånd til babyen:

 

Hver dag sto hesten sulten og alene, men heldigvis kom det et par forbi som visste hva de måtte gjøre!

Joey og Coco fant en utsultet gammel hest på toppen av et fjell. Noen hadde kjørt hesten Bones opp dit med en fire-hjuling og etterlatt den for å dø. Den hadde ingen mat eller vann. Han var knapt i stand til å gå. Joey og hans kjæreste, Coco, visste at de måtte gjøre noe.

Å få Bones nedover fjellet til sikkerhet var ingen enkel oppgave, men Coco var bestemt. Siden det var for farlig å ta med en hestehenger opp og ned av fjellet, gikk Coco med ham milevis til fots.

Når Bones ble for sliten til å fortsette, gjorde Coco alt hun kunne for å holde ham på beina.

Paret tok Bones til seg og elsket ham med hele sitt hjerte. Bones ble undersøkt av en veterinær, og han ble stelt og gitt all den kjærligheten han trengte, men aldri hatt før. Sakte med sikkert ble han en lykkelig og frisk hest.

Etter ni måneder var Bones en helt frisk og lykkelig hest.

To og et halvt år senere, fikk Bones indre skader og døde, men han var ikke alene. Omgitt av sin familie, ble Bones stedt til hvile i sitt hjem.

«Dette er historien om Bones,» Joey skriver på YouTube:

Jentene setter på musikken og danser på jordet, men legg merke til hesten!

To jenter og en hest koser seg på jordet, og er her det god stemning med musikk og dans.

Hesten lar seg rive med og den har virkelig rytme i kroppen, jeg er imponert over både danseferdighetene og dansegleden som denne hesten viser.

Dette var virkelig moro å se: