Gutta spiller musikk i skogen, men de hadde nok aldri sett for seg hvem de skulle få som «publikum».

  1. Musiker Shawn Mendes og hans bandkollega Baker, var på en tur i Colorado da duoen bestemte seg for å spille inn en intim konsert midt i den snøkledde skogen i W.O.L.F. Sanctuary.

Men mens de framførte den vakre sangen, skjedde det noe som var nesten for utrolig til å være sant. Ulven ser ut til å like musikken deres.

Se videoen her:

Hesten møter seks ville ulver – det som skjer er nesten ikke til å tro!

Denne unike videoen er filmet av en naturfotograf i Abruzzoi Italia. En hest møter seks ulver og ser veldig nysgjerrig ut.
Selv om ulvene er mindre enn hesten, er ulvene i stand til å drepe den.

Men hesten ser ikke ut til å være redd i det hele tatt. Plutselig legger den seg ned blant ulvene og ruller seg i snøen. Du kan høre fotografens utbrudd bak kameraet. Han tror nok ikke at dette går bra for hesten.

Men ulvene står helt rolig og ser på og utrolig nok er det ingen av dem som angriper hesten.

Se det unike og vakre klippet under her:

Anita hadde vært borte fra ulvene i to måneder, her gjenforenes hun med flokken!

Anita på Polar Zoo i Nord-Norge har tatt hånd om ulvene i parken siden 2008. Etter å ha vært borte fra parken i to måneder, kom hun tilbake og ulvenes reaksjon lot ikke vente på seg.

Se her hvordan ulvene reagerer når de oppdager at deres gamle «leder av flokken» er tilbake igjen!

Ulver kan være farlig uberegnelig dyr, i enkelte situasjoner. Spesielt i flokk. Men de kan også være som denne herlige gjengen.

Se den rørende filmen her:

Et uvanlig vennskap ble observert i Finland – se de unike bildene!

Et uvanlig vennskap mellom to rovdyr i villmarken i Finland ble fanget på kamera av en fotograf som var overrasket over å se de to dyrene sammen.

For noen år siden ble en grå ulv og en brun bjørn oppdaget i 10 dager rett av den finske fotografen Lassi Rautianinen. De to tilbrakte flere timer sammen hver kveld og detil og med delte mat med hverandre.

Lassi og hans venner Susan Brookes og Staffan Widstrand er usikre på hvorfor eller hvordan de to ville dyrene ble venner, men de tror at de to var alene og unge og «litt usikre på hvordan de skulle overleve alene og slo seg sammen og hjalp hverandre overleve.

 

 

Det sjeldne fellesskapet ble dokumentert av Lassi på fotografier, og de er fascinerende å se!

 

Ulven er en tispe, og bjørnen er en hannbjørn.

 


Bildekilde alle bilder Imgur

Del gjerne disse vakre og unike bildene med vennene dine!