Hesten går mot kvinnen i rullestol. Like etter overrasker de alle som ser på.

Kvinnen i rullestolen heter Lauren Barwick, og er en fremtredende paralympisk ryttere fra Canada. Hennes spesialitet er dressur.

 

 

Lauren har alltid vært interessert i hester, og har tidligere jobbet på en ranch som holdt hester som skulle være med på film. Hun elsket henne jobben, men i 2000 skjedde det noe som satte en stopper for disse planene.

Da hun jobbet på ranchen falt en 80 kg høyballe ned på henne og hun brakk ryggen. Siden den dagen, ble Lauren lam fra livet og ned, men det har ikke stoppet henne fra å bli en profesjonell rytter.

Det er tydelig å se at Lauren og hesten hennes har et godt forhold, og at de stoler på hverandre 100 %. Lauren er bundet til en rullestol, men det stopper ikke henne fra å forberede alt på egenhånd. Hun sørger for at hesten har alt den trenger, slik at de kan yte sitt beste.

I klippet nedenfor ser vi hvordan hun praktisert håndkontroll hesten fra bakken, og etterpå setter hun seg hesteryggen, og gir publikum et fantastisk show!

 

En jente øver på selvforsvar med karateinstruktøren, plutselig får hun hjelp i fra uventet hold!

Det er viktig å lære seg selvforsvar, derfor bestemte denne karateinstruktøren seg for å trene barna på det. I videoen nedenfor ser vi hvordan han utfordrer en ung jente til å forsvare seg.

Jenta gjør en god jobb med å sparke og vri seg ut av mannens grep, men når han kommer tilbake til henne for å ta et nytt grep skjer noe.

En liten gutt som trening boksing, kommer løpende mot instruktøren, for dette syns han ikke noe om, han vil hjelpe jenta som blir «angrepet»!

Se det morsomme klippet under her:

Babyens store idol er Rocky, men se hva han gjør når han ser helten sin på TV!

Denne bedårende lille gutten må være en av Rocky’s største fan. Den lille tassen som heter Charlie etterligner den ikoniske scenen fra «Rocky II» hvor Rocky gjør forskjellige øvelser i treningsøktene.

Charlie gjør en hånds push-ups, sit-ups og skyggebokser, akkurat som Rocky. Videoen tok helt av på nettet da hans far Zack la ut filmen på Facebook og skrev at Rocky Balboa er hans sønns favorittbokser.

Her ser vi Charlies imponerende treningsøkt sammen med Sylvester Stallone som Rocky:

Instruktøren sier at han skal knekke planken – men gutten har andre planer. Så utrolig søtt

En Taekwondoinstruktør fra California i USA skal hjelpe sin lille elev på 3 år til å utføre det siste trikset for å oppnå det hvite belte – å knekke en planke.

I starten viser instruktøren gutten hvordan han skal gjør det. Ved å bruke riktig teknikk skal gutten knekke planken ved å trampe på den med en fot. Så roper instruktøren «Klar, ferdig, gå! «, Men det den lille gutten da gjør får hele rommet briste ut i latter. Han er virkelig søt!

Hjertet smelter virkelig når han nekter å gi opp til tross for flere og flere forsøk. Men den som ikke gir opp… 😉

Videoen har blitt sett av millioner over hele verden ganger, og er nok det søteste klippet du har sett i dag! 🙂

Han er ute på fisketur med kajakken sin – men i det han drar opp snøret får han sjokk!

Isaac Brumaghim er ute en på fisketur som han ofte gjør, og i det han drar opp snøret for han sjokk, for det var ingen vanlig fisk på kroken denne gangen, men en hai. Etterpå sitter han og skjelver etter den dramatiske og uventede opplevelsen.

Dette var litt av et sjokk for den rutinerte fiskeren. Jeg topper han vil å komme seg til land igjen i den lille kajakken fortest mulig etter denne opplevelsen!

Se det utrolige klippet her:

Ballspilleren blir intervjuet på banen. Plutselig ser han noe i øyekroken… WOW!

En reporter stopper baseballspiller Evan Longoria for et intervju på banen. Noen av hans lagkamerater spiller i bakgrunnen, så ser plutselig Longoria  noe i øyekroken. Det er en baseball  som kommer i full fart mot reporterens hode. Longoria holder hodet kaldt og fanger ballen lynraskt.

Så med bare hendene, fanger han ballen, og redder reporteren fra alvorlig skade eller død. Den livreddende fangsten gikk umiddelbart viralt, dette klippet fikk millioner av visninger.

Se det imponerende klippet her:

 

Maratonløperen hadde planlagt løpet i månedsvis, men en ting hadde han ikke planlagt. At han skulle dele løpet med en liten hund!

Skotske Dion Leonard hadde brukt måneder på å planlegge maratonløpet gjennom Gobi-ørkenen i Kina, men en ting hadde han ikke planlagt på det lange løpet. Den første dagen fikk han følge av en liten løshund, hunden som han kaller Gobi, fulgte etter ham hele veien.

Han falt pladask for den lille hunden, og duoen ble uatskillelige under løpet, og Leonard fortaltedet var vanskelig å forlate Kina og reise hjem til Edinburgh i Skottland, uten henne. Så nå søker han om å få hunden over til Skottland.

Se den koselige filmen her:
https://www.youtube.com/watch?v=_JxtWq4PwM8