Bilisten ser noe som krysser veien, og tror nesten ikke sine egne øyne!

Alle som kjører bil vet at det kan komme dyr eller mennesker brått ut i kjørebanen, og at vi må være forberedt på det. Men det disse bilisten opplever at krysser veien, er det vel få som har opplevd.

Det var i Mason County i Washington at denne merkelige hendelsen skjedde. Det var et uvanlig syn som møtte bilistene denne dagen, og ble fanget opp av dashbordkameraet,det var en en hel gjeng med laks!

Veien som bilistene kjørte på går langs elven Skokomish River, der overflødig vann overstrømmet veien og områdene rundt, og dermed blir det en naturlig vei for laksen å ta når vannet er høyt nok.

Se det utrolige klippet under det er artig å se! 🙂

Fiskerne står helt rolig i vannkanten, men se hva som skjer – det helt utrolig!

Dette er i en landsby i Brasil hvor de lokale fiskerne bare står helt rolig og venter på hjelp fra de ville delfinene i området. Delfinene jager fisken til fjæra der fiskerne blir stående, og gir dem et signal når det er klart til å kaste ut garnene.

Vi vet alle at delfiner er smarte, men det forundrer meg at de er så rause mot fiskerne!

Jeg er sikker på at delfinene får noen fisk som takk for hjelpen etterpå.

Se det utrolige klippet under her:

 

Han er ute på fisketur med kajakken sin – men i det han drar opp snøret får han sjokk!

Isaac Brumaghim er ute en på fisketur som han ofte gjør, og i det han drar opp snøret for han sjokk, for det var ingen vanlig fisk på kroken denne gangen, men en hai. Etterpå sitter han og skjelver etter den dramatiske og uventede opplevelsen.

Dette var litt av et sjokk for den rutinerte fiskeren. Jeg topper han vil å komme seg til land igjen i den lille kajakken fortest mulig etter denne opplevelsen!

Se det utrolige klippet her:

Hun tilbereder fisk til middag, og tror ikke sine egne øyne når dette skjer!

Hun tilbereder fisk til middag og 40 minutter etter at hodet er kappet av skjer det utrolige. Det er en kjent sak at fisk har noen krampetrekninger etter avlivning, men etter 40 minutter?

Jeg skjønner godt at hun skvatt!

Se den utrolige hendelsen her: