Hun hører merkelige lyder fra stallen, og da hun kikker inn kan hun ikke annet enn å le.

Liz driver en stor hestegård som heter Equinisity. Folk fra hele verden kan komme dit for å leve tett på naturen og ri på hestene hennes. Hestene har store områder og boltre seg på, og det var en solrik og hyggelig dag ute. Likevel hadde alle hestene bestemt seg for å gå inn i den åpne stallen denne dagen.

De hadde nettopp spist og ville nok fordøye maten i skyggen for en stund. Flere av dem benyttet anledningen til å slippe en fjert, og det var den lyden som Liz hadde hørt.

Det er ikke uvanlig at hester hvile og sover i sammen, men da må de være helt avslappet og komfortable med hverandre og miljøet.

Vi kan opplyse om at ingen av hestene vi ser i klippet er syke eller har mageproblemer, de «letter bare litt på trykket»! 😉

Du kan se filmen med hestene som promper så høylytt her, og husk å ha på lyden, da..;)

 

Bonden lurte på hvem som slapp ut hestene hans, da satte han opp et kamera og oppdaget dette!

Hestebonden på Misty Meadows gård kunne ikke begripe hvordan alle hestene hadde kommet seg ut fra stallen. Det var et stort mysterium, og bonden mistenkte at det var noen som slapp dem ut. Til slutt satte han opp kameraer for å finne ut av det.

 

 

Det viste seg at det var den svarte skjønnheten heter Mariska, nå kjent under kallenavnet «Houdini-hest»som hadde lært seg hvordan hun skulle låse opp sin egen stalldør. Og det stoppet ikke der .. Mariska hadde gått rundt og sluppet ut alle de andre hestene i stallen.

For en smart hest!  Se det utrolige og artige klippet her:

Alle hestene forter seg å løpe bort til gjerdet, og det er så rørende å se hvorfor.

Hva er vel vakrere og mer majestetisk enn hester som løper på et jorde? I dag har de en spesiell grunn til å løpe mot gjerdet, for i dag kommer minihesten Pippin, som elsker å gå turer med familien sin, og trekke vognen langs fjellene i Nord-California.

 

Pippin lever et lykkelig og sunt liv, og er godt trent. Som vi ser på filmen møter Pippin en flokk med hester mens han er ute og går i dag, og det er kjærlighet ved første blikk side på begge sider av gjerdet.

 

 

Noen hester løper til gjerder med det samme de ser minihesten Pippin, men se det fantastiske øyeblikket når resten av flokken, galopperer bort til gjerdet for å se hva alt oppstyret dreier seg om, og de også faller pladask for sin nye venn.

Se den vakre filmen her:

 

Hesten var døende og sekunder fra å bli avlivet, men så skjer det et uventet mirakel!

Donald og Jane har 23 hester på gården sin i Storbritannia. To av hestene, er en 16 år gammel hoppe som heter Beatrice og en 11 år gammel hingst som heter Beau, de to har vært venner i mange år.

Nylig kollapset Beatrice i stallen på grunn av alvorlige magesmerter. Jo lengre hun var inaktiv, jo større var risikoen for at hun ville dø av organsvikt.

I løpet av de seks neste timene jobbet Donald, Jane, og deres landarbeidere utrettelig for å få opp hoppa på bena med hjelp av remmer og maskiner, men hun var for tung.

Samtidig fortsatte pulsen og blodtrykket hennes å bli faretruende høyt.

Donald og Jane forberedt seg på det verste. De var sikre at de måtte avlive sin elskede Beatrice snart.

Bare 20 minutter før Beatrice var planlagt å bli avlivet, kom Jane på å slippe Beau løs i stallen.
Jane åpnet Beaus dør – men i stedet for å gå ut til gården, han gikk direkte til Beatrice, og begynte å bite på henne vennlig i nakken og brukte tennene til å trekke opp hodet.

Beau var fast bestemt på å redde sin døende venn når ingen andre kunne. På bare noen få minutter rullet Beatrice seg over på den andre siden, som ved et mirakel reiste hun seg opp.

Beatrice har vært helt frisk siden dette skjedde, og Donald, Jane og veterinæren var sjokkert. «Vi er vant til å se ekstraordinære relasjoner mellom hester, men vi har aldri sett en hest som redder en annen hests liv før,» sier Jane til Dailymail.com

Se selv hva som skjedde i klippet under her:

Hestene ligger og slapper av på jordet, når bonden kommer nærmere må han bare le!

Da bonden som eier disse hestene ikke så dem der de vanligvis pleide å være en morgen, ble han bekymret, og bestemte seg for å se etter dem. Etterhvert fikk han øye på dem, men han syns det var merkelig at de lå på bakken.

Men jo nærmere han kom, jo tydeligere ble det – de hadde ikke våknet enda, men sov fortsatt.

Ikk nok med det, men da han kom nærmere hørte han en merkelig lyd, og han skjønte fort hvor lyden kom fra. Det var hestene som snorket! De sov også godt at eieren kunne ta seg tid til å filme dem.

Det er veldig sjelden å se hester sove på denne måten fordi de vanligvis er våken og raskt oppe på beina bare de hører den minste lyd, men disse hestene var visst veldig trøtte.

Se videoen under her og hør hvordan de snorker:

Hesten har vært borte fra barndomsvennene i over fire år, men vil de kjenne hverandre igjen? – Se det rørende gjensynet!

Det Sue Blagburn lurte på da hun gjenforente hesten Arthur med to av barndomsvennene han hadde da han var føll var om ville huske hverandre, og om de hadde følelser for hverandre?

Sue Blagburn hadde tre føll som gikk sammen i en stor innhegning, de lekte hver dag og vokste opp sammen. Etter fire år, ble en av hestene, Arthur, solgt til en annen gård. I årene som gikk hadde Sue fortsatt de to andre hestene Harry og William, som fortsatte å gå sammen på beite.

Men mer enn fire år etter at trioen ble splittet, kjøpte Sue Arthur tilbake – og filmet det som skjedde da han skulle treffe barndomsvennene igjen.

Arthur som nå var åtte og en halv, hadde vært borte fra vennene i fire og et halvt år.

Her ser vi det rørende gjensynet:

Han prøver å rygge en bil med hestehenger – det er umulig å ikke le når du ser dette!

Å rygge en bil med henger kan by på utfordringer for mange, og kan være et komisk syn. Det syns disse hestene i dette reklamefilmen også, og ler rått av sjåføren som ikke klarer å rygge en bil med hestehenger.

 

Alt endrer seg når han har skaffet seg en ny fancy bil. Det er sjelden at reklamefilmer får fram latteren så til de grader, men denne er fantastisk morsom. Se den hysterisk morsomme reklamefilmen her:

 

Eselet drømmer om å være som Clydesdale hestene, og sjarmerer alle med hvordan han finner sin plass!

I denne reklamefilmen fra Budweiser har et lite esel store drømmer.

I videoen ser vi et esel som beskriver sin livslang drøm for å være en del av dette episke laget med Clydesdale hester. Han «forteller» hvor hardt han strever for å oppnå sine drømmer og prøver å fikse alt han naturlig mangler.

Fra trekke øl i vogn til å få hair-extensions på bena, eselet prøver å gjøre alt han kan for å oppnå sin drøm.

 

 

Endelig klarer han å få en sjanse til å vise sitt harde arbeid og engasjement til Clydesdale hestene og gir dem et morsomt svar på sin audition.

 

 

Selv om vi ikke vet hva han sa fordi vi kke kan eselspråk, får vi se at den søte lille fyren blir en del av Budweiser-laget ved å være seg selv!

Sluttresultatet er inspirerende, rørende og morsomt.

Hvem skulle tro at vi kunne lære så mye om livet av et esel i en ølreklame? 💖

Ta en titt på videoen under her – den er så fin:

Hestene kjøler seg ned med et bad – men visste du at de kan blåse bobler i vannet?

Det er et vakkert syn å se de to hestene som seg en dukkert for kjøle seg ned en varm sommerdag!

De to hestene bader i vannet og dypper hodet under vann, og blåser bobler! 🙂 – Jeg har aldri sett hester blåse bobler i vannet før!

De ser virkelig ut til å nyte badet og å more seg med å blåse bobler, akkurat som småbarn gjør det:

Hingsten kommer springende til hoppa med gress i munnen. Dette er ekte kjærlighet mellom to flotte dyr.

Vi ser to hester på et jorde og det er et vakkert syn når hesten Laylas vakre kjæreste T, henter høy til henne og måten han viser henne kjærlighet og omsorg på er helt fortryllende.. En vakker film som jeg aldri blir lei av å se.

Størst av alt er kjærligheten, også mellom dyr! 🙂

Se de to vakre hestene og nyt det vakre øyeblikket her: