Alle hestene forter seg å løpe bort til gjerdet, og det er så rørende å se hvorfor.

Hva er vel vakrere og mer majestetisk enn hester som løper på et jorde? I dag har de en spesiell grunn til å løpe mot gjerdet, for i dag kommer minihesten Pippin, som elsker å gå turer med familien sin, og trekke vognen langs fjellene i Nord-California.

 

Pippin lever et lykkelig og sunt liv, og er godt trent. Som vi ser på filmen møter Pippin en flokk med hester mens han er ute og går i dag, og det er kjærlighet ved første blikk side på begge sider av gjerdet.

 

 

Noen hester løper til gjerder med det samme de ser minihesten Pippin, men se det fantastiske øyeblikket når resten av flokken, galopperer bort til gjerdet for å se hva alt oppstyret dreier seg om, og de også faller pladask for sin nye venn.

Se den vakre filmen her:

 

0 Shares