Bonden oppdager at den nyfødte kalven holder på å fryse ihjel, og tar den med seg i badestampen!

Bonde Dean Gangwer har over hundre storfe på gården sin i Indiana. Nylig var det en nyfødt kalv han ga spesiell oppmerksomhet til fordi livet til kalven sto i fare. Uten at bonden visste det, hadde en av kuene født borte fra flokken i det kalde været.

«Hun bestemte seg for å gå av seg selv, som mange kuer gjør, de vil være alene,» sier han, jeg fant kalven i en stor snøfonn»

Den nyfødte var iskald og kunne knapt puste, så Gangwer sprang hjem med kalven. Han visste at han måtte få kalvens kroppstemperatur opp og bestemte seg for at det beste var å var å varme kalven i badestampen.

Så han hoppet opp i karet med alle klærene på, og holdt han kalven i vannet i en time til han kom seg. Etterpå ble kalven, nå kalt Leroy, pakket inn i elektriske varmetepper og holdt varm. Leroy har det helt fint nå og vil snart få bli med i flokken!

Se bonden fortelle om hendelsen under her:

En flokk kyr oppdager en fremmed som har forvillet seg inn på deres område, og reaksjonen er festlig

Denne flokken med kyr visste verken inn eller ut når de fikk øye på en skilpadde som hadde vandret inn i deres innhegning. De store kyrne ser både redde og nysgjerrige ut. Vi ser hvordan de først står og ser på skilpadden, forvirret over hva de ser. Til slutt, er kalven som tar mot til seg og går bort til skilpadden.

Den  går bortover  mot skilpadden for å undersøke den nærmere,  men sekunder senere skremmer han resten av flokken enda mer med sin reaksjon.

Hvem skulle tro at  en liten skilpadde kunne være så skummel? 😉

Se den morsomme reaksjonen i videoen under her:

Den røde kua er blind – se det nydelige øyeblikket når hun prøver å få seg en venn!

Den røde kua Daffodil ble født blind, men det hindrer henne ikke i å være sosial.

I denne hjertevarmende videoen som Rescued by Animal Place i Grass Valley i California, deler med oss ser vi Daffodil som nærmer seg et annet medlem av den nye flokken, kua Magnolia, som er svart og hvit for prøve å få seg en venn.

Daffodil ble født blind og hun ble derfor reddet av Animal Place, dette er første gang hun prøver å leke med en av de andre kyrne i den nye flokken sin, og Magnolia gjør sitt beste for at hun skal føle seg velommen!

Se det vakre øyeblikket i klippet under: