Bonden oppdager at den nyfødte kalven holder på å fryse ihjel, og tar den med seg i badestampen!

Bonde Dean Gangwer har over hundre storfe på gården sin i Indiana. Nylig var det en nyfødt kalv han ga spesiell oppmerksomhet til fordi livet til kalven sto i fare. Uten at bonden visste det, hadde en av kuene født borte fra flokken i det kalde været.

«Hun bestemte seg for å gå av seg selv, som mange kuer gjør, de vil være alene,» sier han, jeg fant kalven i en stor snøfonn»

Den nyfødte var iskald og kunne knapt puste, så Gangwer sprang hjem med kalven. Han visste at han måtte få kalvens kroppstemperatur opp og bestemte seg for at det beste var å var å varme kalven i badestampen.

Så han hoppet opp i karet med alle klærene på, og holdt han kalven i vannet i en time til han kom seg. Etterpå ble kalven, nå kalt Leroy, pakket inn i elektriske varmetepper og holdt varm. Leroy har det helt fint nå og vil snart få bli med i flokken!

Se bonden fortelle om hendelsen under her:

0 Shares