Han mater fuglene hver dag klokka åtte, men se hva som skjer en dag han er litt sent ute!

Jitesh Parmar, også kjent som «Mannen som snakker med fugler», mater daglig et femtitalls fugler i Roath Park Lake i Wales i vintermånedene. Det innebærer alt fra ender, gjess, svaner og til og med måker. Hver morgen, rundt klokken åtte kommer han dit og mater dem i de kaldeste månedene.

Han la merke til at fuglene fikk mindre mat om vinteren, fordi det ikke er så mange mennesker der da, og bestemte seg for å ta saken i egne hender.

Akkurat dette klippet ble filmet en morgen da han skulle vise sine døtre at fuglene faktisk venter på ham, men han kom litt senere enn vanlig. Det var omtrent 08:15, og fuglene begynte å bli utålmodig. De bestemte seg da for å gå litt opp i gaten, mot samme retning som Jitesh vanligvis kommer gående hver morgen.

Vi er så glad for at sjåføren filmet dette, mens han ventet tålmodig på at flokken skulle passere. 🙂

Så koselig! Se klippet under og del gjerne hvis du likte dette:

0 Shares