Han mater fuglene hver dag klokka åtte, men se hva som skjer en dag han er litt sent ute!

Jitesh Parmar, også kjent som «Mannen som snakker med fugler», mater daglig et femtitalls fugler i Roath Park Lake i Wales i vintermånedene. Det innebærer alt fra ender, gjess, svaner og til og med måker. Hver morgen, rundt klokken åtte kommer han dit og mater dem i de kaldeste månedene.

Han la merke til at fuglene fikk mindre mat om vinteren, fordi det ikke er så mange mennesker der da, og bestemte seg for å ta saken i egne hender.

Akkurat dette klippet ble filmet en morgen da han skulle vise sine døtre at fuglene faktisk venter på ham, men han kom litt senere enn vanlig. Det var omtrent 08:15, og fuglene begynte å bli utålmodig. De bestemte seg da for å gå litt opp i gaten, mot samme retning som Jitesh vanligvis kommer gående hver morgen.

Vi er så glad for at sjåføren filmet dette, mens han ventet tålmodig på at flokken skulle passere. 🙂

Så koselig! Se klippet under og del gjerne hvis du likte dette:

Fuglen krasjer med vinduet og faller rett i bakken – det som skjer etterpå er så rørende!

Det hender at fugler ikke ser at de flyr mot et vindu, og krasjer.

Og det var akkurat det som skjedde i denne videoen, en liten fugl fløy inn i et stort vindu og falt rett ned på bakken.

Men det som skjer etterpå viser at dyr har mye mer følelser enn mange tror.

En annen fugl flyr ned og hjelper den, og den gir ikke opp. den gjør alt den kan for å få liv i den livløse vennen sin.

Og det gir resultater, snart begynner den skadede fuglen forsiktig å bevege på vingene og ikke lenge etter så klarer den å reise seg opp og flyr avgårde.

Det er så fantastisk å se:

Fuglen strever med å få kjæresten til å stå opp og leke, men hun vil heller sove!

Halsbåndparakitt er så smarte og unike. Disse fuglene krever  mye oppmerksomhet og kjærlighet fra sine eiere. De er søte og sjarmerende kjæledyr, som lager koselige lyder. Bare hør hvor søte lyder de lager gjennom  hele videoen.

 

 

Rio, er en Halsbåndparakitt, og han er selskapssyk, og prøver å få den søvnige kjæresten sin Tweety, til å våkne opp og komme seg ut av det hvite favoritt teppet sitt for å komme å leke med ham.

 

 

Til tross for Rios iherdige forsøk på få henne til å stå opp ser Tweety ut som hun helle vil ligge i det deilige teppet sitt å sove litt til.

Se den søte videoen under her:

De to fuglene liker å kysse hverandre, men hør på lyden de lager da!

De to halsbåndparakittene Fabio og Gabriel er brødre født av samme både mor og far med ett års aldersforskjell. De har helt klart et fantastisk bånd til hverandre og elsker å gi hverandre kyss, og lager faktisk helt realistiske kysse-lyder!

Når vi ser dem, er den første tanken at de må være kjærester, men de er altså brødre!

Hør den smaske-lyden de lager når de kysser, det er nesten utrolig: