Fuglen strever med å få kjæresten til å stå opp og leke, men hun vil heller sove!

Halsbåndparakitt er så smarte og unike. Disse fuglene krever  mye oppmerksomhet og kjærlighet fra sine eiere. De er søte og sjarmerende kjæledyr, som lager koselige lyder. Bare hør hvor søte lyder de lager gjennom  hele videoen.

 

 

Rio, er en Halsbåndparakitt, og han er selskapssyk, og prøver å få den søvnige kjæresten sin Tweety, til å våkne opp og komme seg ut av det hvite favoritt teppet sitt for å komme å leke med ham.

 

 

Til tross for Rios iherdige forsøk på få henne til å stå opp ser Tweety ut som hun helle vil ligge i det deilige teppet sitt å sove litt til.

Se den søte videoen under her:

De to fuglene liker å kysse hverandre, men hør på lyden de lager da!

De to halsbåndparakittene Fabio og Gabriel er brødre født av samme både mor og far med ett års aldersforskjell. De har helt klart et fantastisk bånd til hverandre og elsker å gi hverandre kyss, og lager faktisk helt realistiske kysse-lyder!

Når vi ser dem, er den første tanken at de må være kjærester, men de er altså brødre!

Hør den smaske-lyden de lager når de kysser, det er nesten utrolig:

Hver gang eieren skal forlate huset, blir fuglen emosjonell og lager denne velkjente lyden.

Nymfeparakitten Lucky her funnet ut en spesiell måte å la familien få vite når han er lei seg på. Han synger en kjent lyd.

Ben Pluimer som eier Lucky, sier når Når Lucky blir opprørt, synger han Apple ringetonen. Det skjer vanligvis når han knytter skoene sine for å gjøre seg klar til å forlate huset.»

Det søte klippet har rørt mange rundt om i verden etter at Ben delte videoen.

Ben sier selv at Luckys ringetonelyd er så «søt» – og også så «perfekt»: