Kua rautet og gråt hele natten etter at hun ble reddet, men se hva som skjer når de forstår hvorfor!

Kua Karma ble reddet fra gård der hun ikke hadde det godt og ble tatt med til The Gentle Barn, men hele den første natt hun var det var hun urolig, hun rautet og gråt hele natten. Først trodde de at hun var nervøs fordi hun var på et nytt sted, eller at hun kanskje savnet de andre dyrene. Men hun sluttet ikke å gråte.

Hennes redningsmenn visste ikke hva som var galt før de la merke til at det kom dråper med melk fra spenene hennes. Hun hadde nettopp fått en kalv! Hennes redningsmenn skulle dro straks for å hente kalven der hvor de hadde reddet Karma fra.

Endelig kom redningsfolkene med kalven til Karma. Snart ble mor og sønn gjenforenet. Kalven så både lettet og utmattet og kollapser når han ser moren sin. Men snart kvikner han til og drikker melk fra sin mor. De to skal aldri skilles igjen!

Se deres fantastiske gjenforening i videoen under her:

Bonden oppdager at den nyfødte kalven holder på å fryse ihjel, og tar den med seg i badestampen!

Bonde Dean Gangwer har over hundre storfe på gården sin i Indiana. Nylig var det en nyfødt kalv han ga spesiell oppmerksomhet til fordi livet til kalven sto i fare. Uten at bonden visste det, hadde en av kuene født borte fra flokken i det kalde været.

«Hun bestemte seg for å gå av seg selv, som mange kuer gjør, de vil være alene,» sier han, jeg fant kalven i en stor snøfonn»

Den nyfødte var iskald og kunne knapt puste, så Gangwer sprang hjem med kalven. Han visste at han måtte få kalvens kroppstemperatur opp og bestemte seg for at det beste var å var å varme kalven i badestampen.

Så han hoppet opp i karet med alle klærene på, og holdt han kalven i vannet i en time til han kom seg. Etterpå ble kalven, nå kalt Leroy, pakket inn i elektriske varmetepper og holdt varm. Leroy har det helt fint nå og vil snart få bli med i flokken!

Se bonden fortelle om hendelsen under her:

En flokk kyr oppdager en fremmed som har forvillet seg inn på deres område, og reaksjonen er festlig

Denne flokken med kyr visste verken inn eller ut når de fikk øye på en skilpadde som hadde vandret inn i deres innhegning. De store kyrne ser både redde og nysgjerrige ut. Vi ser hvordan de først står og ser på skilpadden, forvirret over hva de ser. Til slutt, er kalven som tar mot til seg og går bort til skilpadden.

Den  går bortover  mot skilpadden for å undersøke den nærmere,  men sekunder senere skremmer han resten av flokken enda mer med sin reaksjon.

Hvem skulle tro at  en liten skilpadde kunne være så skummel? 😉

Se den morsomme reaksjonen i videoen under her:

Kua får panikk da hun ser at kalven hennes blir båret bort, men det som skjer etterpå er så rørende!

Det verste en mor kan oppleve er at noe skjer med barnet hennes, og en kumor er selvfølgelig ikke noe unntak.

Kalven til denne kua ble påkjørt og skadet, og da kalven blir båret vekk av snille mennesker som vil sende den til en dyreklinikk for behandling av skadene, får kua panikk.

Hun tror de skal ta kalven hennes fra henne og løper etter.

Men begge får være med til veterinæren, og kalven blir snart helt frisk igjen.

Etterpå kan kua løpe lykkelig av gårde med kalven sin etter behandlingen på dyreklinikken, og både kua og kalven har det helt fint etter den skremmende oppplevelsen.

Se det rørende klippet her:

 

Bonden oppdager at høyballen rører på seg, og må le når hun oppdager årsaken!

En bonde fra Noggerup i Australia, la merke til en av de store høyballene beveget på seg og gikk for å undersøke hvorfor, og oppdaget at det bare var hennes 7 måneder gamle oksekalv, Rex, som var på ferde. Det viste seg at oksen hadde hoppet over gjerde for å leke med høyballen og stjele seg en matbit!

 

 

«Jeg hadde flyttet høyballen bort fra gjerdet, for at oksekalvene ikke skulle stikke hodene sine gjennom gjerdet for å ta høyet,» sa kalvens eier til ViralHog.

«Jeg skulle hente ballen med traktoren for å vende den da jeg skjønte at høyballen  var i bevegelse! Jeg hoppet ut av traktoren og filmet Jax, den 7 måneder gamle som  hadde hoppet gjerdet for å  leke med høyballen«.

Se den søte videoen under her:

 

Den nyfødte kalven har havnet på feil side av gjerdet, da kommer det heldigvis en dyrevenn forbi!

Flo er en ku som bor på en vakker gård nær Millbrook, Ontario. Hun tilbringer sine dager i en frodig, grønn beite som grenser på en landevei. Kyrene har tilgang til en fin dam for drikking og for avkjøling.

Men Flo var alt annet enn lykkelig da hun fødte en kalv som gled under elektrisk gjerdet og ble liggende på den andre siden og utfor hennes område.

Det var da Dave kom gående forbi på veien og så at kyrene badet i dammen for å kjøle seg ned. Han stoppet for å filme dem, men så hanla merke til at en ku var veldig opprørt. Flo skrapet i bakken ved gjerdet og rautet.

Han skjønte at hun trengte hjelp.

Han la merke til at kalven hennes lå i den varme solen, på den andre siden av gjerdet. Han så navlestrengen og skjønte at kalven var født den samme dagen. Hvor lenge den hadde ligget der, visste han ikke, men den var tørr og den trengte melk.

 

 

Dave var bekymret for at hvis han gikk nær kalven, ville det kanskje opprøre kua, men han bestemte seg for å prøve og hjelpe. Han brukte en pinne for å løfte det elektriske gjerdet, kua begynte å sparke jord når hun så at han begynte å håndtere kalven hennes.

«Jeg er ingen modig bonde og strømledningene ville ikke stoppet en sint kumamma,» sier han.

 

 

Både Dave og kalven fikk støt, men Dave klarte endelig å få kalven gjennom gjerdet.

Kua og kalven snuste straks på hverandre og gikk ut på beite i sammen.

Dave gikk og fortalt bonden hva som hadde skjedd, som kom og sjekket og kunne fastslå at alt var i orden med kalven, og øremerket den.

Senere syntes de to kyrene å kjenne igjen Dave og kalven kom bort til Dave og luktet på ham, og det gorde kua Flo også.

Vi bør aldri undervurdere et dyrs intelligens og deres evne til å kommunisere med oss. Heldigvis lyttet Dave til Flos signaler og hennes kalv er glad og frisk på grunn av det.

Se den hjertevarmende redningen av kalven i videoen under her: