Den nyfødte kalven har havnet på feil side av gjerdet, da kommer det heldigvis en dyrevenn forbi!

Flo er en ku som bor på en vakker gård nær Millbrook, Ontario. Hun tilbringer sine dager i en frodig, grønn beite som grenser på en landevei. Kyrene har tilgang til en fin dam for drikking og for avkjøling.

Men Flo var alt annet enn lykkelig da hun fødte en kalv som gled under elektrisk gjerdet og ble liggende på den andre siden og utfor hennes område.

Det var da Dave kom gående forbi på veien og så at kyrene badet i dammen for å kjøle seg ned. Han stoppet for å filme dem, men så hanla merke til at en ku var veldig opprørt. Flo skrapet i bakken ved gjerdet og rautet.

Han skjønte at hun trengte hjelp.

Han la merke til at kalven hennes lå i den varme solen, på den andre siden av gjerdet. Han så navlestrengen og skjønte at kalven var født den samme dagen. Hvor lenge den hadde ligget der, visste han ikke, men den var tørr og den trengte melk.

 

 

Dave var bekymret for at hvis han gikk nær kalven, ville det kanskje opprøre kua, men han bestemte seg for å prøve og hjelpe. Han brukte en pinne for å løfte det elektriske gjerdet, kua begynte å sparke jord når hun så at han begynte å håndtere kalven hennes.

«Jeg er ingen modig bonde og strømledningene ville ikke stoppet en sint kumamma,» sier han.

 

 

Både Dave og kalven fikk støt, men Dave klarte endelig å få kalven gjennom gjerdet.

Kua og kalven snuste straks på hverandre og gikk ut på beite i sammen.

Dave gikk og fortalt bonden hva som hadde skjedd, som kom og sjekket og kunne fastslå at alt var i orden med kalven, og øremerket den.

Senere syntes de to kyrene å kjenne igjen Dave og kalven kom bort til Dave og luktet på ham, og det gorde kua Flo også.

Vi bør aldri undervurdere et dyrs intelligens og deres evne til å kommunisere med oss. Heldigvis lyttet Dave til Flos signaler og hennes kalv er glad og frisk på grunn av det.

Se den hjertevarmende redningen av kalven i videoen under her:

486 Shares