Han redder den lille rådyrkalven, men se hva den gjør når han prøver å sette den ned på bakken!

Den stakkars lille rådyrkalven har kommet seg vekk fra mammaen sin, og hadde satt seg fast i et tre, men  heldigvis var det to menn som jobbet i skogen den dagen, de oppdaget at den lille kalven – de skulle hogge treet den satt fast i. Den satt fast i noen greiner og mennene hjalp det løs.

Den ble skadet etter hendelsen, og en av arbeiderne tok den opp og begynte å massere ham på magen, noe som beroliget rådyrkalven.

Den likte det faktisk så godt at da mannen satte dyret ned på bakken igjen, skjedde dette! 🙂

Se klippet her – det er så søtt:

Rådyrkalven går bort til jenta – det som skjer videre er så vakkert!

  1. Familien pakket ut bilen da de kom hjem fra en kanotur da denne rådyrkalven kom tuslende inn i hagen og gikk rett bort til datteren Maya.

 

 

Kalven må ha hatt en god følelse for Maya, og fulgte etter henne for hvert skritt hun gikk.

 

 

De var uadskillelige fra det øyeblikket de møttes. Maya visste at den trengte moren sin, som familien antok var ute for å spise og komme seg etter fødselen, så hun fulgte den tilbake til skogen der den hørte hjemme. De forteller at de ikke har sett rådyrkalven etter dette.

Men dagen etter hadde de sett to rådyr og to rådyrkalver så familien er ganske sikre på at kalven fant mammaen sin!

Se den nydelige filmen under her:

Moren til rådyrkalven dukket aldri dukket opp, da tok hunden på seg rollen som reservemamma!

En dag da Isabelle var ute og gikk tur med hunden sin Kate, møtte de på en liten rådyrkalv. Hun lot den være i håp om at mammaen var i nærheten. Men mammaen dukket aldri opp, så begynte Isabelle å høre «gråtelyder» utenfor huset. Hun tok seg av den lille stakkaren og kalte den Pippin.

Den lille rådyrungen Pippin knyttet sterke bånd til hunden Kate som er en Grand Danois, hun fortsatte å bo i skogen, men kom på besøk hver dag for å hilse på og å få omsorg av sin reserve-mamma hunden Kate.

Kates eier Isobel Springett beskriver det unike i forholdet deres: «Når de to er sammen, har jeg aldri sett noe lignende. Det er ikke en hjort som møter en hjort og det er ikke en hund som møter en hund, det er definitivt noe helt spesielt mellom dem som bare de to forstår.»

Se den nydelige historien selv i klippet under her:

Han ser en hjortekalv på stranden – når mammaen også kommer, kunne det ikke blitt vakrere!

Fotografen Steve Fagan fanget dette fantastiske øyeblikket på film da han var på Departure Bay Beach i Canada. Først ser han en bitte liten hjortekalv som ligger på stranden.

Kalven er helt nyfødt, og etter hvert reiser den seg på de tynne beina sine og tar sin første vaklende skritt – fotografen er profesjonell og holder god avstand.

Like etter kommer mammaen og kalven tusler etter mens hjortemor hele tiden holder øye med den lille kalven sin før hun stopper og den lille kalven forsyner seg med litt melk.

Her du sett noe så vakkert: