Moren til rådyrkalven dukket aldri dukket opp, da tok hunden på seg rollen som reservemamma!

En dag da Isabelle var ute og gikk tur med hunden sin Kate, møtte de på en liten rådyrkalv. Hun lot den være i håp om at mammaen var i nærheten. Men mammaen dukket aldri opp, så begynte Isabelle å høre «gråtelyder» utenfor huset. Hun tok seg av den lille stakkaren og kalte den Pippin.

Den lille rådyrungen Pippin knyttet sterke bånd til hunden Kate som er en Grand Danois, hun fortsatte å bo i skogen, men kom på besøk hver dag for å hilse på og å få omsorg av sin reserve-mamma hunden Kate.

Kates eier Isobel Springett beskriver det unike i forholdet deres: «Når de to er sammen, har jeg aldri sett noe lignende. Det er ikke en hjort som møter en hjort og det er ikke en hund som møter en hund, det er definitivt noe helt spesielt mellom dem som bare de to forstår.»

Se den nydelige historien selv i klippet under her:

0 Shares