Ekornet er lykkelig over å funnet en nøtt, men reaksjonen når den smaker på den er ubetalelig!

Ekornet er lykkelig over å ha funnet en nøtt.

Som vi alle så vet, så er nøtter noe av det beste et ekorn vet, og det er ikke vanskelig å se i dette klippet.

Det er vanskelig å ikke trekke på smilebåndene når vi ser hvordan ekornet reagerer i det den setter tennene i nøtta, etter ca. 9 sekunder kommer reaksjonen som har fått hele nettet til å le – dette må være verdens beste nøtt! 🙂

Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor folk elsker dette ekornet:

Ekornungene er i alvorlig fare, men se hva den tapre moren deres gjør da!

Noen arbeidere  kuttet noen greiner i skogen, og ved et uhell hadde de skadet en grein hvor det var et ekornreir med med tre små ekornunger i.

Da de var redd for at reiret skulle falle ned,  og tok det med seg reiret med ungene og satte det på bakken, og der var ekornungene langt i fra trygge, mens de funderte på hva de skulle gjøre med reiret, kom den kloke ekorn-moren og reddet situasjonen.

Hun visste nøyaktig hva hun skulle gjøre for å redde barna sine fra det som ellers ville ha vært den visse død. Hun redder dem én etter én fra  reiret på bakken, og begynte straks å bygge et nytt. Dette viser som så mange ganger før at morskjærligheten er sterk uansett art eller rase.

All ære til denne ekornmoren, som ikke nølte et sekund for å redde de tre ungene sine:

Denne mannen fant en skadet ekornunge, og siden har de vært bestevenner.

Denne lille ekornet var bare 4 uker gammel da han falt ned bak Decan Andersons hjem i Danmark. Den lille stakkaren fikk et stygt sår i brystet fra fallet, og ble forlatt av sin mor, før Anderson kom til unnsetning.

 

 

Anderson falt pladask for den lille ekornungen, og ga ham navnet TinTin, og lagde selv en dress til ham av sin sønns sokker slik at han ikke skulle klø seg i såret. Han adopterte ekornet og kalte TinTin, og siden det har de vært bestevenner. 🙂

Se det koselige klippet under her:

Ekornet hilser ofte på familien som reddet henne – etter åtte år har hun noe fantastisk å vise dem!

Da Brantley Harrison og hennes familie reddet en liten, skadet ekorn tilbake i 2009, for så å slippe henne tilbake i naturen, forventer de aldri å se henne igjen. 8 år senere kommer lille Bella fremdeles for å besøke dem nesten hver dag – for å få noe godt, selvfølgelig.

Etter at en ugle angrep Bella og hun var nær døden som en liten ekornunge, ble hun tatt vare på av familien, og fostret opp av dem sammen med tre andre ekorn som heter Larry, Curly og Moe. Bella bodde hos Harrisons til våren 2010, da var hun frisk takket være et regulert kosthold av frukt, nøtter og var klar til å løpe rundt i skogen. Den søte ekornet var aldri for langt fra sitt «fosterhjem», og stakk inom for å hilse på når hun hadder lyst.

«Bella sitter rett ved inngangsdøren og venter på at noen skal legge merke til at hun har kommet for et besøk. Hun har hopper også over til spisestuevinduet for at vi skal se henne – sa Brantley  til The Dodo.

Den mest fantastiske av alt? Et par år etter Bella’s opprinnelige opphold i familien Harrisons hus, fant hun veien tilbake til dem med en skadet fot – og en mage full av babyer – noe som gjorde det nødvendig et par måneder med rehabilitering.

«Det var virkelig fantastisk å se babyen jeg reiste opp, oppdra sine egne babyer,» sa Brantley. Bella har til og med sin egen Instagram-konto! ❤

Del gjerne denne søte historien med vennene dine! ❤

Far og datter mater ekorn i parken, og får seg en god latter når den gjemmer nøttene!

En liten pike er i parken med pappa og mater ekorn, og at ekorn gjemmer maten, det er en kjent sak, og dette ekornet finner fort et smart sted å gjemme nøttene den får.

Ekornet finner fort ut at fars jakke er en perfekt oppbevaringsplass? Artig ! 🙂

Se den artige filmen her:

Ekornet ber turisten om å få vann, se så søt den er når den holder flasken i de små labbene sine!

En turist ga et tørst ekorn en slurk av vannflasken sin etter at den ba om hjelp. Paul Camps fra Gloucester, England, var på Grand Canyon i Arizona da han kom over en ekorn som oppførte seg merkelig.

«Ekornet begynte å følge etter meg og satte forlabbene opp mot meg som om det ville bli løftet opp, da jeg ga vannflasken til kjæresten min, slik at jeg kunne ta et bilde på telefonen min, begynte ekornet å strekke labbene sine opp på henne, sier Paul.

 

 

Paret skjønte raskt at ekornet var tørst og ønsket å drikke. Paul ga den den åpne flasken og ekornet drakk helt til den var tom, mens den holdt i flasken med de små labbene sine.

«Det er vel nødvendig å si at vi ikke drikker fra samme flaske,» spøker Paul.

Ekornungen ble forlatt av moren sin, og adoptert av pus – begynte å male som en katt!

En liten ekornunge hadde  mot alle odds, lykken med seg  da den ble funnet forlatt av mammaen sin. Katten til ekteparet Jim og Karen Watkins hadde nettopp fått unger og  hun adopterte ekornungen.

Ekornungen vokste opp sammen med kattungene og diet av kattemor, og utrolig nok så har den begynt å male som om den er en katt.

Ekteparet sier at de ikke regner med at det er forsvarlig å sende den ut i naturen igjen på en stund, så den blir boende sammen med familien og kattene til den blir større. 🙂

Se det søte og utrolige klippet her:

https://www.youtube.com/watch?v=fHT1nAX46dM

Ekornet har kommet seg opp i 21. etasje, og de som bor der er bekymret – men bare se hva som skjer!

Familien som bor i leiligheten  i 21. etasje er bekymret for ekornet som har klatret helt opp til dem, og lurer på hvordan de skal få den ned igjen, og hvordan dette skal gå.

Men plutselig står de bare og måper over hvordan ekornet løser situasjonen selv.

Se det utrolige hoppet ekornet tar, og hvordan det helt uskadet løper avgårde nede på bakken etterpå:

Ekornet kjemper mot kråkene – for å forsvare sin døde venn!

Denne ekornet viser hva en virkelig venn er. Selv etter at hans venn døde, fortsatte han å kjempe mot kråkene for å beskytte den døde kroppen.

En god venn er verdt å verne om, selv etter hans død, dette er virkelig rørende å se!

Vi ser i klippet under her hvordan den jager fuglene vekk og det er så rørende:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=8sOw3mCz4Oc

 

Ekornet har forsynt seg grådig av de gjærede eplene – det som skjer er hysterisk!

Ekorn er noen veldig søte dyr, men de er grådige.. Denne lille fyren har forsynt seg godt av de gjærede eplene i treet, og resultatet av det er at den blir full. Enkelte dyr spiser gjæret frukt med vilje for å oppnå rusen, mens andre får en heller ufrivillig dagen derpå-opplevelse etter et måltid

Det berusende ekornet hopper og faller rundt i snøen.

Men fortvil ikke, ekornet har det helt fint etter å ha sovet ut rusen, og vi ønsker vår lille venn en god morgendag! 😉

Se det fulle og morsomme ekornet her, og del gjerne hvis du også fikk deg en god latter: