Ekornet hilser ofte på familien som reddet henne – etter åtte år har hun noe fantastisk å vise dem!

Da Brantley Harrison og hennes familie reddet en liten, skadet ekorn tilbake i 2009, for så å slippe henne tilbake i naturen, forventer de aldri å se henne igjen. 8 år senere kommer lille Bella fremdeles for å besøke dem nesten hver dag – for å få noe godt, selvfølgelig.

Etter at en ugle angrep Bella og hun var nær døden som en liten ekornunge, ble hun tatt vare på av familien, og fostret opp av dem sammen med tre andre ekorn som heter Larry, Curly og Moe. Bella bodde hos Harrisons til våren 2010, da var hun frisk takket være et regulert kosthold av frukt, nøtter og var klar til å løpe rundt i skogen. Den søte ekornet var aldri for langt fra sitt «fosterhjem», og stakk inom for å hilse på når hun hadder lyst.

«Bella sitter rett ved inngangsdøren og venter på at noen skal legge merke til at hun har kommet for et besøk. Hun har hopper også over til spisestuevinduet for at vi skal se henne – sa Brantley  til The Dodo.

Den mest fantastiske av alt? Et par år etter Bella’s opprinnelige opphold i familien Harrisons hus, fant hun veien tilbake til dem med en skadet fot – og en mage full av babyer – noe som gjorde det nødvendig et par måneder med rehabilitering.

«Det var virkelig fantastisk å se babyen jeg reiste opp, oppdra sine egne babyer,» sa Brantley. Bella har til og med sin egen Instagram-konto! ❤

Del gjerne denne søte historien med vennene dine! ❤

0 Shares