Paret er skuffet når haren de filmer stikker av, men så får de seg en god latter av noe helt annet!

Et svensk par så en hare utenfor vinduet sitt og bestemte seg for å filme den. De er tydelig skuffet da den løper av gårde.

Men så får de seg en god latter da det plutselig skjer noe helt annet mens de filmer, det kan nesten se ut som mannen med hunden jager haren, men det var nok tilfeldig at de skulle komme i full fart akkurat da… 😉

Se klippet under – du kommer sikkert til å få deg en god latter du også!

En hare får øye på tam kanin på innsiden av ruta, og blir håpløst forelsket!

Kaninen Pep satt foran verandadøren da hun bega seg ut på en håpløs kjærlighetsaffære. En hare kom hoppende, så Pep og falt pladask for henne.

Peps eier sier på denne tiden jaktet harene hverandre rundt på gården fordi det var paringssesong. Kanskje det var hennes uvanlige svart og hvit pels som haren falt for? Uansett hva grunnen var, fanget Pep harens interesse, og den amorøse haren ville så gjerne inn til henne !

Etter flere forsøk på å forsøke å komme seg gjennom glassdøren, bestemmer haren seg til slutt for å prøve lykken andre steder, og Pep fikk aldri møte den ivrige beileren.

Det ble en tragisk kjærlighetshistorie , selv om Peps eier sikkert gjorde et klokt valg med å holde de to forelskede dyrene fra hverandre.

Se det søte klippet under her: