Han isolerte seg i en hule i 25 år. Når vi ser innsiden blir ord fattige!

Ra Paulette er en mann som elsker sin kunst så mye at han isolerte seg fra omverdenen i 25 år for å tlbringe sin tid i hulene i det nordlige New Mexicoi USA. Med selskap av hunden og verktøyet sitt bruker han tiden sin på å skape det utroligste.

 

 

Resultatet er en hule som er som hentet fra eventyr, og hans livsverk er vakkert. Når han blir spurt om han er besatt av sin kunst, han gir en imponerende respons: «Det kan sammenlignes med et barn som er besatt av en lek, når du gjør noe du elsker, og du er tiltrukket av, så vil du bare gjøre det hele tiden.» Han elsker det han gjør, og det er det eneste som faktisk betyr noe.

Det er en Emmypris-vinnende dokumentar om Ra kalt «Cave Digger», og i dette klippet ser vi noen av kunstverkene han laget under sine år i hulen.

Denne mannen er virkelig unik, og vi håper han fortsetter å forfølge sin drøm!

Bare se selv – det er helt fantastisk:

 

0 Shares