Politiet ikke klarte å finne eieren til hunden – da adopterte de ham!

Da Ohio’s Kirtland Police Department plukket opp en bortkommen hund som vandret i gatene i mars 2016, gjorde de alt de kunne for å finne hundens eier. Ukene gikk, og ingen meldte seg som eier til hunden John Doe Dog som er en Pitbull mix.


Bildekilde Kirtland Police Department/Facebook

Søket etter eieren til den vennlige hunden viste seg å være nytteløst. Men i stedet for å slippe levere hunden på en kennel, bestemte politidepartementet seg å gjøre noe helt annet. De ga ham et hjem i politiets egen avdeling!


Bildekilde Kirtland Police Department/Facebook

«Noen av dere har kanskje fulgt historien om vår svarte John Doe Dog,» skrev Kirtland Police Department på Facebook.

«Vi prøvde å finne eieren av dette fantastiske dyret til ingen nytte. Folkene her på politidirektoratet ønsket et godt hjem for JD (det er navnet hans nå), så med tillatelse fra sjefen og borgmesteren har JD er blitt vedtatt av Kirtlands politiforening, men de deler også varmen dette flotte dyret har brakt seg med rådhuset og brannvesenet. JD passer inn i miljøet som om han alltid har vært her. Vi er glade for å ha ham på vår avdeling og i våre liv. Han elsker alle, og vi elsker ham. «


Bildekilde Kirtland Police Department/Facebook

JD bor ikke bare hos politidepartementet, han besøker brannvesenet ofte og «blir tatt hjem med folk til som bor i byen, og han går til parken etc. Han er veldig populær og ELSKET!»

JD er nå omgitt av folk som vil elske og beskytte ham. Og ser han ikke ut som han hører hjemme i denne politibilen?

Del gjerne denne koselige historien med vennene dine! ❤️

0 Shares