En fremmed kjøper mat til en hjemløs mann på McDonalds. Men så kommer politiet og kaster ut dem begge!

Det gjør vondt å se ser en hjemløs person som blir dårlig behandlet. Det føles så feil at noen mennesker har det varmt og godt og har nok mat, mens andre ikke har noe og må sove utendørs om natten. Det føles ekstra hardt nå om vinteren når det er kaldt ute.

Det er nok mange som føler det sånn – og noen velger heldigvis å gjøre noe med det.
En mann i Myrtle Beach, USA, bestemte seg for å kjøpe et måltid til en hjemløs mann. Men reaksjonene fra miljøet viste seg å ikke gå ikke som forventet.

Den hjemløse mannen var sliten og utmagret. Han kunne bare ikke gå forbi ham uten å gjøre noe. Så gikk han bort og tilbød seg å kjøpe en hamburger til ham på McDonalds.

De gikk inn sammen og mannen kjøpte to menyer, en for seg selv og en for den hjemløse mannen.

Så satt de på hvert sitt bord og spiste i stillhet.

 

 

Men plutselig endret det rolige humøret seg da politiet kom inn i rommet. En politikvinne gikk rett bort til hjemløse og sa at han ikke var velkommen der. Han fikk beskjed om spise maten så snart som mulig, og deretter forlate restauranten!

Han så forvirret på henne og lurte på hva han gjorde feil.

 

 

Nå bestemte mannen som kjøpte maten seg for å gripe inn. Han forklarte at det var han som betalte for burgeren og at han gjorde det helt frivillig. Han ble sint og hevet stemmen.

Politiet fortalte da den hjemløse mannen hadde blitt sett tigge mat inne i restauranten og måtte derfor gå. Argumentene ble stadig sterkere, og da kom restaurantsjefen ut og ba begge mennene om å forlate lokalet.

Mannen hadde ikke tigget mat, han hadde fått den uten å be om den. Men det virket ikke som det hadde noen betydning. Til slutt ble begge mennene kastet ut, uten at de hadde rukket å spise opp maten sin, og mannen ber den hjemløse bli med i hans bil.

Hendelsen ble filmet, og publisert på nettet. Det har blitt sett av mange  millioner mennesker – og har fått mange sinte kommentarer. Flere mennesker oppfordrer alle til å ringe til restauranten og klage på deres behandling av den hjemløse mannen.

Heldigvis at noen bryr seg om de hjemløse, men det er ikke rettferdig at de skal bli behandlet på denne måten!😢

I videoen under her får vi se hva som skjedde:

0 Shares