Hunden plyndret kjøleskapet når han ikke var hjemme. Så satte han opp et kamera og fikk se dette!

Adam Montiel kunne ikke begripe hvordan hunden hans, Allie, klarte å robbe kjøleskapet når han ikke var hjemme. Han bestemte seg for å sette opp et kamera for se hva hunden gjorde, og dette er det han oppdaget!

Etter å ha sett videoopptaket forsto Adam hva som hadde skjedd. «Kjæresten min lærte Allie å åpne en skuff der Allies leker var, vi tenkte ikke engang på at fryseren også er en stor skuff med mat!» Skriver han. «Men hvordan hun åpnet dørene med munnen, og brukte håndtakene var utrolig for oss.

Ja, vi gir henne mat, hun er en veldig smart og kjærlig hund, og vi elsker henne over alt»

Jeg tenker det er på tide å få en sikkerhetslås på kjøleskapet, sier han!

Her ser vi videoen som viser hvordan den smarte Golden retrieveren Allie raidet  fryseren og kjøleskapet:

0 Shares