Babyen nekter å slippe mamma etter fødselen – se øyeblikket som har rørt hele verden!

Å endelig få møte sin nyfødte baby for første gang er et av de flotteste øyeblikkene en kan oppleve. Å endelig få å se den bitte lille personen som en har lengtet etter i ni måneder er et følesesladet øyeblikk.

Nå fått ta del i et slikt øyeblikk takket være et klipp som Maternidade Cor de Rosa la ut på Facebook. klippet viser Brenda Coêlho har nettopp gjennomgått et keisersnitt, og får møte babyen sin for første gang.

 

 

Det er som om den lille babyen instinktivt bare vet at dette er mamma, og klemmer og koser henne med en gang. Når en av sykepleier forsøker å løfte henne bort, kan man høre at hun begynner å skrike, hun vil kose mer med mammaen sin. 💖

Her kan du se det fantastiske videoklippet! Del gjerne dette nydelige øyeblikket med vennene dine hvis du også ble varm i hjertet av dette.

0 Shares