Babyen er akkurat født, og mamma syns det er veldig koselig når legen gjør dette.

Legen Carey D. Andrew-Jaja har tatt i mot tusenvis av babyer i sin lange karriere, og han ønsker hver og en av dem velkommen til verden med en fødselsdagsang!

Med sanger fra «Happy birthday to you» til «It’s a Wonderful World,» gjør han  dagen spesiell for både barnet og foreldrene. Han tok etter denne tradisjonen fra sin egen mentor og elsker å skape et unikt bånd med alle barn han tar i mot.

Her ser vi den koselige bursdagshilsenen fra legen til babyen som nettopp er født:

 

Familien er samlet for å synge en videohilsen til bursdagsbarnet, men legg merke til hunden!

Familen har samlet seg for å synge inn en bursdags-hilsen på video til bursdagsbarnet Audrey, og hunden er selvsagt med, og jeg er sikker på at hun blir både glad og lattermild når hun mottar denne hilsenen.

Dette er den morsomste fremførelsen av en burdagsang jeg noen gang har sett, jeg ler så tårene triller!

Se det gøyale klippet her:

Familien overrasker hunden med en «lillebror»- se den herlige reaksjonen! 😍

Rhett er en fin hund, han er en Goldendoodle som er en blanding mellom Golden Retriever og Puddel. Han har en familie som elsker ham, og da det var hans bursdag, hadde eieren bestemt seg for at Rhett skulle få en «lillebror».

De plasserte den lille valpen i en eske og ropte på Rhett. Han skjønte raskt at det var noe rart og spennende, han kjente lukten og hørte lyder fra esken.

Det tar ikke lang tid før den lille valpen ute er av esken og hopper mot sin nye storebror Rhett, og liker etter er de to ute og leker i hagen. Disse to vil nok ha masse glede av hverandre i fremtiden.

Familien understreker at valpen aldri var pakket inn, men at den baer ble satt i esken et kort øyeblikk for å overraske Rhett.

Se den herlige reaksjonen i klippet under her:

Familien synger bursdagssangen for hunden, men se den gøyale reaksjonen!

Hunden Dakota elsker bursdag-selskap, spesielt når det er han som skal feires! Han er lykkelig når han får gøyal hatt på hodet, og familien begynner å synge bursdags-sangen for ham.

Han klapper potene sammen (se etter 7 sekunder!) og til slutt jubler han med. Dakota har nok opplevd noen bursdager i sitt liv og forbinder det med noe gøy, og sjekk det fine kaken hans!

Feier du hunden din sin bursdag?

Se det gøyale og koselige klippet under her:

Papegøyen får gaver på bursdagen sin – den beste reaksjonen noensinne!

Papegøyen Marnie fyller 5 år og storkoser seg når han blir feiret med selskap, godsaker og gaver.

Alle vennene hennes er på plass for å feire henne, og Marnie løper begeistret rundt for å ta seg av gjestene, og hun takker pent for de fine gavene. 🙂

Se det morsomme klippet her:

 

Jenta får en gave av stemoren – i det hun forstår hva det er, bryter hun ut i tårer!

Når en skal gi en gave til noen som en er veldig glad i, da er det ingenting som er bedre enn noe gjennomtenkt og personlig, noe som betyr noe for den som får gaven.

Det var en slik gave Brigitte ville gi sin stedatter Haley da hun hadde bursdag – men hun hadde nok ikke sett for seg at jenta skulle reagere sånn som dette.

Tenk så flott å gi bort en overraskelse som er så viktig for dem begge, og å få en sånn reaksjon tilbake!

Haley ble glad for tingen hun fikk først, men da hun så den spesielle lappen som lå i pakken brast hun i tårer og kastet seg rundt halsen på Brigitte!

Se det rørende klippet under her:

Ettåringen hører at pappa og bestefar spiller ‘Me And Bobby McGee’ – se den herlige reaksjonen!

Den lille jenta har bursdag, hun fyller ett år og det er fest i huset men ballonger, kake og gaver og pappa og bestefar  byr på sang og musikk.

De finner fram giterene sine og  spiller ‘Me And Bobby McGee’ og det synes bursdagsbarnet er en fin sag, det er ikke vanskelig å se der hun danser så flott i takt med den fine musikken.

Se det koselige klippet under her:

Hun hadde båret på drøm i hele sitt liv – på 85 års-dagen sin får hun denne herlige overraskelsen!

Maureen St. Pierre elsker Broadway, og har jobbet med musikk i hele sitt liv, og hun har alltid sagt at «tenk hvis livet var som en musikal» – så når Maureen feiret 85 år bestemte datteren hennes Danielle seg for å oppfylle mammas drøm.

Datteren Danielle planla at en gjeng med sangere og dansere skulle dukke opp her og der i løpet av bursdagsfeiringen i den Canadiske Rocky Point Park – for så å avslutte med å synge «Put on your Sunday clothes» fra Broadwaymusikalen «Hello, Dolly!» i kor.

Og for en overraskelse det ble, og mamma Maureen var henrykt over å endelig å befinne seg midt i en musikal som hun hadde drøm om i så mange år! 🙂

Se den fantastiske overraskelsen og den lykkelige 85 åringen i klippet under her :

Hesten har bursdag og får kake med lys – se det herlige øyeblikket når han blåser ut lysene!

Hesten DJ har bursdag, og det blir feiret som seg hør og bør med bursdagsang og kake med lys! Alle bursdagsbarn blåser ut lysene på kaken selv og DJ er intet unntak, han skal selvfølgelig blåse ut lysene på kaka!

Se hvordan det gikk – ikke bare blåser han ut lysene på kaken, men han gjør det med et stor smil om munnen! 😉

Se den koselige bursdagsfeiringen i klippet under her:

Pappa har bursdag og skal selvfølgelig blåse ut lysene – men reaksjonen fra barna så han ikke komme.

Pappa har bursdag, og det må selvfølgelig feires.

Alle barna er samlet rundt bordet og kaken er klar. De synger bursdagssangen for pappa, og alle barna elsker at det er bursdagselskap.

Moren filmer det koselige øyeblikket og far er klar til å blåse ut lysene. Han begynner å blåse. Men se hvordan barna reagerer.

Foreldrene hadde nok ikke sett for seg denne reaksjonen.. 😉