Hun hadde båret på drøm i hele sitt liv – på 85 års-dagen sin får hun denne herlige overraskelsen!

Maureen St. Pierre elsker Broadway, og har jobbet med musikk i hele sitt liv, og hun har alltid sagt at «tenk hvis livet var som en musikal» – så når Maureen feiret 85 år bestemte datteren hennes Danielle seg for å oppfylle mammas drøm.

Datteren Danielle planla at en gjeng med sangere og dansere skulle dukke opp her og der i løpet av bursdagsfeiringen i den Canadiske Rocky Point Park – for så å avslutte med å synge «Put on your Sunday clothes» fra Broadwaymusikalen «Hello, Dolly!» i kor.

Og for en overraskelse det ble, og mamma Maureen var henrykt over å endelig å befinne seg midt i en musikal som hun hadde drøm om i så mange år! 🙂

Se den fantastiske overraskelsen og den lykkelige 85 åringen i klippet under her :

0 Shares