Han finner ikke polet og får beskjed om å se etter en kø -men det som skjer videre er hysterisk…. Haha!

En bonde fra Frøya var i Trondheim. Han skulle på Vinmonopolet og kjøpe drikkevarer til sønnens bryllup, men han hadde aldri vært på polet før, så han måtte spørre seg fram. Han stoppet en mann i Nordre gate og spurte hvor polet var, og denne sa; – Gå nedover Kjøpmannsgata, der vil du se en lang kø. Der er det.

Mannen tusla nedover den nevnte gata, og i enden av gata hadde pinsemenigheten tilfeldigvis dåp den dagen. Det var lang kø av folk som skulle døpes, og frøyværingen stilte seg opp i køen, i den tro at her var polet. Lenge etter ble det hans tur, og to kraftige karer dukket ham under vann, dro ham opp igjen og spurte høyt: – Så du Jesus? – NEI! svarte mannen. De dukket ham under igjen, dro ham opp og spurte – Så du Jesus ?

– NEI! svarte han igjen. Under med ham igjen, opp igjen, – Så du Jesus?! – NEI!!!!!» ropte mannen fortvilet. Etter at dette hadde gjentatt seg en stund ble mannen lei og ropte: – NEI!!! Men…E’ dåkker sikker på at de’ va’ her han drukna da? 😉

0 Shares