Bruden danser med sin far, etter bare noen sekunder er hele selskapet i ekstase!

Det er noen øyeblikk vi alle ser frem til i et bryllup, å se bruden  som går ned midtgangen, den første dansen og selvfølgelig gamle tradisjonen hvor far og datter danser, som nesten alltid rører folk til tårer.

Men bruden Mikayla Phillips og hennes far, Nathan Ellison fra Utah, hadde bestemt seg for å overraske alle de 400 gjestene med det som kanskje er en av de mest episke far-datter danser noensinne – en «mash up» av ikke én, ikke to, men 10 forskjellige sanger.

 

 

Dansen startet tradisjonelt med «Butterfly Kisses», men raskt etterfulgt av M.C. Hammers «Kan ikke Touch This», Dansen inkludert LMFAO sin «Party Rock Anthem,» The Sugarhill Gangs «Jump on It!» og mer før den ender med * NSYNC er «Bye Bye Bye», til gjestenes tordnende applaus.

Se den kuleste far-datter dansen noensinne under her:

Far spør hunden om han kan få en klem, og responsen kunne ikke vært koseligere!

Hva er vel koseligere en å få en god klem av en man er glad i? Far er glad i hunden sin Toby som er en Berner Sennenhund som mer enn gjerne gir far klemmen ha ber om.

Så koselig det må være for eieren å komme sliten hjem fra jobb til en sånn kosehund, og møte gjensidig kjærlighet.

Se den hjertevarme filmen her:

https://www.youtube.com/watch?v=kTf53lb21NE

Far har sett seg grundig lei på mobilbruk ved middagsbordet, og gjør dette…. Haha!

Det er nok mange som kjenner seg igjen i dette, barna eller ungdommene i huset er mer opptatt av mobiltelefonen enn å spise. Dette har denne faren sett seg grundig lei av og går drastisk til verks for å markere hva han syns om dette. 😉

En morsom film som setter lys på et voksende problem.

Se den artige filmen her:

Først ble far irritert over sin lille sønns spørsmål. Denne historien har vi alle noe å lære av!

En mann kom sent hjem fra jobb, trøtt og irritabel. Ved døren ventet hans 5 år gamle sønn. Sønn: Pappa, kan jeg spørre deg om noe?
Far: Selvfølgelig. Hva lurer du på? svarte mannen.
Sønn: Pappa, hvor mye tjener du i timen?
Far: Det har du ingenting med! Hvorfor spør du om sånt? spurte mannen sint.
Sønn: Jeg har bare lyst til å vite det. Kan du ikke være så snill å fortelle meg det?
Far: Hvis du absolutt må vite det, så tjener jeg 250 kr. i timen.
Sønn: Åhh, sa sønnen og kikket ned i gulvet. Kan jeg få lov til å låne 100 kroner av deg?
Faren ble rasende. Hvis den eneste grunnen til at du vil vite hvor mye jeg tjener, er for at du kan gå ut og kjøpe deg en idiotisk leke eller annet tull, da kan du marsjere rett inn på rommet ditt og legge deg. Tenk over hvilken egoist du er! Jeg jobber ikke flere timer hver eneste dag for slik barnslig frekkhet!
Sønnen gikk stille til rommet sitt og lukket døren.

Mannen gikk og satte seg i stolen og ble mer og mer irritert over sønnens frekke spørsmål. Hvordan våger han å spørre om hvor mye jeg tjener bare for å få penger?

Omtrent en time senere hadde mannen roet seg og begynte å tenke seg litt om: Kanskje guttungen virkelig trengte de 100 kronene for å kjøpe noe han trengte, og dessuten maste han svært sjelden om å få penger. Mannen gikk til guttens soveromsdør, banket på og åpnet. Sover du, gutten min? spurte han. Nei, pappa, jeg er våken, svarte gutten.
Jeg har tenkt meg litt om og kanskje jeg var litt for streng mot deg, sa mannen. Det har vært en lang dag og uheldigvis tok jeg sinnet mitt ut på deg. Her er de 100 kronene du spurte om å få låne.

Gutten satte seg straks smilende opp og ropte: Tusen takk, pappa! Så stakk han hånden innunder puten og dro frem noen krøllete sedler.
Da mannen så at sønnen allerede hadde penger, begynte han å bli sint igjen. Sønnen telte pengene sakte og kikket opp på faren. Hvorfor skulle du ha flere penger når du allerede har? murret faren. Fordi jeg ikke hadde nok, men nå har jeg det! svarte sønnen.
Pappa, nå har jeg 250 kroner. Kan jeg få lov til å kjøpe en time av tiden din, for da kan du komme hjem en time tidligere i morgen og spise middag sammen med oss?
Faren var knust. Han la armene rundt sønnen sin og ba om forlatelse.

Dette er bare en kort påminnelse til alle som jobber mye. Vi skal ikke bare la tiden renne vekk uten å være sammen med de som virkelig betyr noe for oss, de som står oss nært.
Vær så snill og husk på å spandere tid verd 250 kroner på noen du virkelig bryr deg om!

[reklame]

 

Hvis vi dør i morgen, vil bedriften vi jobber for kunne erstatte oss i løpet av få timer; men familie og venner vi forlater, vil savne oss resten av livet.