Bruden danser med sin far, etter bare noen sekunder er hele selskapet i ekstase!

Det er noen øyeblikk vi alle ser frem til i et bryllup, å se bruden  som går ned midtgangen, den første dansen og selvfølgelig gamle tradisjonen hvor far og datter danser, som nesten alltid rører folk til tårer.

Men bruden Mikayla Phillips og hennes far, Nathan Ellison fra Utah, hadde bestemt seg for å overraske alle de 400 gjestene med det som kanskje er en av de mest episke far-datter danser noensinne – en «mash up» av ikke én, ikke to, men 10 forskjellige sanger.

 

 

Dansen startet tradisjonelt med «Butterfly Kisses», men raskt etterfulgt av M.C. Hammers «Kan ikke Touch This», Dansen inkludert LMFAO sin «Party Rock Anthem,» The Sugarhill Gangs «Jump on It!» og mer før den ender med * NSYNC er «Bye Bye Bye», til gjestenes tordnende applaus.

Se den kuleste far-datter dansen noensinne under her:

0 Shares