Han tråkker rundt i snøen på truger, men bare vent til du får se hva han skaper i fra luften!

Folk finner på mye rart og kreativt for moro skyld, og det denne mannen har sysselsatt seg med er nok ikke så vanlig, men kreativt og vakkert det kan vi trygt si at det er.

Simon Beck har nemlig spesialisert seg på å lage mønster i snøen med bare truger. Dekorasjonene tar minst en hel dag. og mange tusen skritt å fullføre.

 

 

For å få sett dem ordentlig, må vi se dem fra luften, og det får vi her i dette klippet, det er virkelig verdt å se:

Hunden likte ikke å gå ut i snøen, ikke før eieren lagde en morsom snø-labyrint til ham!

Linus er en liten hund som ikke var så glad i snø, men den lille hunden bor i den kanadiske provinsen Alberta, noe som betyr at det er mye av det. Det var derfor eieren hans, Dan McFee, bestemte seg for å lage en spesiell snø-labyrint til ham.

 

 

Dan brukte timer på å lage den gøyale labyrinten med svingete stier og spesielle snøtunneler. Og Linus ble umiddelbart forelsket.

«Han elsker det han løper rundt og rundt i ca 10 minutter og får brukt masse energi» sier Dan.

Se Linus i aksjon i videoen under:

Han graver en sti i snøkaoset, men se på hundene – de elsker å få være med på dette!

En snøstorm i New Hampshire stoppet ikke denne mannen fra å ta med hundene sine utendørs for å ha det moro. Cocker Spanielene og den Franske Bulldogen storkoser seg når de kan får være med far og lage sti i snøen.

Når far graver seg gjennom noen meter med snø for å lage en sti til hundene, kommer alle sammen etter ham og følger hvert trinn, selv om noen av dem nøler litt først, er snart hele gjengen med! 🙂

Å hvordan de koser seg i snøen, det er så søtt!