Selen leker i bølgene når det plutselig dukker opp en hval – det som skjer er helt utrolig!

En gjeng med turister er ute på hvalsafari i sjøen utenfor Baja California som er en delstat i det nordvestre hjørnet av Mexico da denne utrolige hendelsen skjer.

En leken sel koser seg i bølgene, men turistene skal få et syn de aldri vil glemme i det det dukker opp en hval!

Det tar ikke lang tid før selen befinner seg på ryggen til hvalen, den tar seg rett og slett en ridetur på ryggen til hvalen.

Se selv i klippet under, det er helt utrolig å se!

Hun legger en mynt i hatten til gatemusikanten, det som skjer like etter er helt magisk!

I den spanske byen Sabadell, sto det en gatemusikant klar til å begynne å spille, da en jente la en mynt i hatten hans.

 

 

 

Like etter skjedde det magiske ting som fikk hele byen til å stoppe opp og se, lytte og nyte det fantastiske som skjedde.

De hadde planlagt en «flashmob» bestående av 100 personer som besto av 40 musikere og 60 sangere fra «Vallès Symfoniorkester, Lieder, Amics de l’Opera og Coral Belles Arts.»

De fremførte en vakker og unik versjon av Beethovens niende symfoni og det vakte stor begeistring! Klippet har blitt sett utallige ganger på Youtube og har begeistret mennesker over hele verden.

Se klippet under her – det er helt fantastisk:

65 tusen mennesker synger Queen-låta i kor – dette er vakkert!

Queen er et band som vi aldri glemmer. Og selv om det er flere år siden bandet var aktivt, så lever de fortsatt i folks hjerter, og i Hyde Park i London var de på en måte tilstede – uten at de var der selv.
Når punk rock bandet Green Day hadde konsert i Hyde Park 1. juli i år, var det over 65 000 menneskene som hadde møtt opp.

I påvente av at bandet ville skulle begynne å spille, ble det spilt noen kjente låter, blant annet den populære Queen-låta «Bohemian Rhapsody».

Da publikum hørte låta begynte samtlige å synge med, og dannet i sammen dette magiske øyeblikket som heldigvis ble filmet.

Få med deg sangen fra folkehavet i klippet under, og hårene kommer garantert til å reise seg:

Elgen befinner seg på en parkeringsplass, plutselig forstår folk at hun er der for å føde. For en opplevelse!

Det fins så mange steder i verden som det ikke fins mennesker og det derfor vi er så overrasket over at denne elgen har valgt et så utrolig sted å føde kalven sin.

Av alle steder, valgte hun å føde på en parkeringsplass foran et stort varehus, i fullt dagslys.

Kunder som kom for å handle i varehuset skjønte hva som skjedde og varslet vaktene. De satt i sving et stort sikkerhetssone for elgen, slik at hun kunne føde i fred og ro. Fødselen tok ca 9 timer.

Det ble en stor opplevelse for de som var så heldige at de får se dette.

Å se kalven ta sine første skritt er helt fantastisk, se selv i videoen under her: