96-åringen skrev en hyllest til sin avdøde kone, her får han høre den vakre sangen sin sunget for første gang.

Fred Stobaugh møtte sin kjære Lorraine allerede i 1938. Og det var kjærlighet ved første blikk. – Hun var den vakreste jenta jeg noen gang hadde sett, og jeg ble forelsket i umiddelbart, sa Fred i et intervju. Etter 75 år sammen, mistet Fred hans vakre Lorraine. For å takle sin ensomhet og tristhet skrev Fred en romantisk tekst om sin kjære livsledsager. Han skrev det som en lyrikk og håpet at en dag det ble en ekte sang, men Fred kunne ikke spille eller synge selv.

 

 

Til slutt innså 95-åringen at han ikke hadde noe å tape, og sendte teksten til en musikk-konkurranse.

 

 

Han vant ikke, men arrangøren ble så rørt av Freds tekst at han var villig til å realisere Freds drøm. Resultatet er en sang som får tårene til å strømme, og i denne videoen får Fred høre det for første gang.

Se, lytt og nyt sangen, og se den rørte gamle mannen her:

103 Shares