Han måtte gi fra seg hundene sine da han var syk, da han kom for å få dem tilbake brøt han ut i tårer.

Den eldre mannen fra USA måtte gi fra seg sine kjære hunder Bailey og Blaze da han ble syk og innlagt på sykehus.

Hundene ble plassert i en dyrebutikk som skulle ta vare på dem til eieren ble frisk igjen. Men det tok lang tid før mannen ble frisk så butikken så seg nødt til å annonsere Bailey og Blaze for adopsjon.

Men mannen ble frisk igjen, og heldigvis var det ingen som hadde adoptert hundene hans enda.

Problemet var at butikken hadde satt en adopsjonspris på hundene. Prisen var 250 amerikanske dollar (rundt 2000,- norske kroner). Mannen dro til dyrebutikken for å hilse på hundene sine, og for å gi beskjed om at han trengte litt tid på å skrape sammen pengene.
Den gamle mannen fikk seg en stor overraskelse en dag han besøkte butikken for å hilse på hundene.

 

 

Det viste seg at en dame som jobber hos Petsmart hadde blitt så rørt av å se mannen og hundene sammen, at hun hadde stelt i stand en overraskelse. Da mannen kom for å besøke Bailey og Blaze hadde hun samlet inn penger for å kjøpe hundene tilbake til mannen. Pengene rakk også til leker, mat, godbiter og utstyr til hundene.

 

 

I denne filmen ser vi det øyeblikket når mannen blir fortalt hva folk har gjort for ham. Den gamle mannen gråter av glede over få sine kjære hunder tilbake.

Se den rørende filmen her:

0 Shares