Den autistiske datteren gråt over de dårlige karakterene sine, se farens herlige reaksjon!

Shane Jacksons 10 år gamle datter Sophie har en autisme, og kom gråtende hjem fra skolen. Hun hadde fått karakterene sine, og var lei seg fordi at de ikke var så gode som hun hadde håpet på.

Det er vanskelig å gå på skolen for den som ikke er av de flinkeste i klassen, hele tiden skal man vurderes, og det forventes at elevene alltid gjør ditt aller sitt aller beste.

Det fungerer fint for mange elever, men hva med barna som gjør sitt sitt beste, men har problemer med ting som de ikke har kontroll over, sånn som Sophie?

«Hun gråt og sa,» Jeg har skuffet alle «, skriver Shane på Twitter.

 

 

Men Shane, som vet hvor hardt Sophie jobber og hvor flink hun egentlig er, bestemte seg for å vise datteren at karakterene ikke er alt – og fremfor alt så viser de ikke hvor god noen er som person.

Shane laget derfor en nye, forbedrede karakterer til Sophie, som fremhever hennes unike egenskaper  – og der fikk hun A i alt!

 

 

«Er glad i hunder», «krangle med gutter» og «tegne og bygge roboter» var noen av de kvaliteter som Sophie fikk toppkarakter i.

Men som om faren sin gode karakterer til datteren ikke var nok til å få hjertet til å smelte, ville Sophie ikke være dårligere og reagerte med å gi sine egne karakterer til pappa på sin Twitterkonto.

 

 

Sophie var imidlertid litt tøffere enn sin far i vurderingen, og ga ham bare en C for » <Å bryte med meg» og en B for «morsom».

Men på den viktigste egenskapen, «beste pappaen ever», fikk han A + – og det har nok Sophie rett i!

100 Shares