Åtte-åringen overrasker Robert Plant når hun nailer Led Zeppelins trommesolo!

Led Zeppelin’s Robert Plant er en rocklegende, så hvis han sier at du nailer en av bandets sanger, så gjør du det virkelig bra. Det skjedde for en ung superdedikert japansk jente på 8 år som heter Yoyoka Soma.

 

 

Den unge jenta spilte John Bonhams trommesolo i «Good Times Bad Times», som var den første sangen på bandets debutalbum. Plant så hennes eksepsjonelle ytelse på YouTube, som også har gjort den talentfulle lille jenta til en viral sensasjon!

Yoyoka Soma sendte dette klippet til trommekonkurransen «Hit Like A Girl», hvor hun uttrykte i innlegget sitt at Bonham var en av hennes favoritt trommeslagere. «Min drøm er å være den beste trommeslageren i verden,» skrev hun i Vimeo-klippebeskrivelsen. Det ser faktisk ut som at drømmen hennes kan gå i oppfyllelse.

Se det klippet under hun er helt fenomenal, og hvordan hun imponerer selveste Robert Plant:

0 Shares