Den nybakte moren havner i koma, da får sykepleieren en glimrende idé som redder livet hennes!

En fødsel er et øyeblikk foreldrene ser frem i mot, og aldri kommer til å glemme, men det kan gå galt noen ganger, som når Shelly fødte sin datter Rylan. Shelly og hennes mann Jeremy hadde gledet seg til den store dagen og da barnet endelig skulle komme til verden, så alt fint ut til å begynne med.

Men etter fødselen, som krevde en keisersnitt, ble marerittet virkelighet.

Hun endte opp i koma etter å ha gått gjennom keisersnittet – og ingen visste hva de kunne gjøre for henne, Shelly mistet store mengder blod under fødsel og endte opp i koma. Datteren Rylan var i fin form, men morens tilstand var kritisk.

Legene begynte å miste håpet, og etter en uke visste de ikke hva de skulle gjøre. Shelly var fortsatt i koma, og ingenting syntes å virke for å vekke henne opp til livet. Men det var da sykepleieren, Ashley, kom på en ide som skulle løse alt.

Ashley visste at kroppskontakt med sin mor kunne hjelpe et barn i krise. Kanskje ville det også Shelly og barnet hennes?

«Vi visste at det hadde vært bra for en baby, så vi testet det på moren fordi babyen var i god form og hadde god helse», sa Ashley til USA Today.

Faren Jeremy la sin lille datter i Shellys armer og lille Rylan sovnet umiddelbart. Men det var ikke det Ashley ville se. Selv om det var et vakkert øyeblikk, var det ikke bare dette Shelly hadde behov fornå. De ville at hun skulle høre datterens skrik for å hjelpe henne tilbake til livet.

Jeremy skjønte han måtte få Lille Rylan til å gi lyd fra seg, så han kløp henne lett i siden, så hun begynte å gråte – og like etter det skjedde det utrolige.

Shelly begynte sakte å bevege seg og kort tid etterpå, hadde hun våknet opp til liv igjen. Legene tok henne til en spesialavdeling hvor hun få bygget opp styrken igjen- og forberede seg på livet som mor til sin elskede datter. En datter som også reddet henne liv.

Både Shelly og datteren hennes har det fint i dag. Rylan er en glad og nysgjerrig liten jente som elsker å synge og danse.

I dag jobber Shelly på akutten på et sykehus i North Carolina, USA, hvor hun kan hjelpe folk akkurat som hun ble hjulpet etter sin fødsel.

Endelig kan familien nyte livet sammen – og takket være sykepleieren Ashley og babyen Ryans skrik, endte alt lykkelig.

I klippet under her ser vi en reportasje om hendelsen:

https://www.youtube.com/watch?v=dxlr2EONcZo

0 Shares