Hver natt måtte de lete etter hanen son nektet å sove i hønsegården – så oppdaget de den hjerteskjærende grunnen!

Haner er kjent for å være naturens vekkerklokke.

Vanligvis liker haner å være sammen om natten, alle hønsene liker vanligvis å sove i et trygt hønsehus for å føle seg mer beskyttet.

Haner liker også vanligvis å holde seg i nærheten av resten av gjengen. Å holde seg i flokken sin er ikke bare for sosial integrasjon, men også for sikkerheten.

‘Poodle Roo’ en hane på ‘Apricot Lane Farms‘ skapte hodebry for eierne da han begynte å sove ute om natten. Han syntes å unngå å gå tilbake til resten av hønsene.

Hver gang de satte Puddy Roo tilbake til hønsegården, fant de ham ham ute etterpå.

Bøndene ble lei av å måtte jakte på Puddy Roo om natten. De måtte forsøke å finne ham med hodelykter og få ham tilbake i hønsegården før reven kom.

Bøndene bestemte seg for å la ham få sove i låven noen dager, og håpet at han skulle gå tilbake til hønsegården av seg selv etterhvert.
Et par dager gikk og de bestemte seg for at de ville sette Puddy Roo tilbake der han hørte hjemme. De ville å gjøre det om natten, slik at de andre hanene ikke skulle legge merke til han og hakke på ham.

 

 

Den neste morgenen oppdaget bøndene den hjerteskjærende grunnen til at pudder Roo hadde begynt å sove ute og hvordan han hadde klart å bli et forbilde for de andre fuglene på gården!

Se hva som skjedde med Puddy Roo etter den triste grunnen til hans oppførsel i videoen under her:

0 Shares