Hanen springer lykkelig mot bussen hver eneste dag, for da vet han hvem som kommer hjem!

Når vi tenker på kjæledyr så er nok ikke en hane det første som faller oss inn, men en jente i Atlanta, Texas, har et helt spesielt band til familiens kjæledyr som er nettopp en hane – og deres vennskap er hjertevarmende.

 

 

Hanen Frog har bodd hos familien Burns i omtrent et år, og han er spesiell. Han har fjær på føttene så han har problemer med å gå. Mamma Holley forklarer: «Han gikk ikke – han hoppet. » Det hopper som en frosk. Vi burde kalle ham «Frog» (frosk).

 

 

Frog er ikke som andre haner. Han vil heller være sammen med mennesker enn å på være sammen med de andre dyrene på gården.

Han elsker mest av alt å være sammen med familiens datter Savannah på 13 år, og hver dag venter han på skole-bussen for da vet han at hun kommer hjem fra skolen.

Når han hører at bussen kommer, så forter han seg for å møte henne – se det søte klippet under her:

Hver natt måtte de lete etter hanen son nektet å sove i hønsegården – så oppdaget de den hjerteskjærende grunnen!

Haner er kjent for å være naturens vekkerklokke.

Vanligvis liker haner å være sammen om natten, alle hønsene liker vanligvis å sove i et trygt hønsehus for å føle seg mer beskyttet.

Haner liker også vanligvis å holde seg i nærheten av resten av gjengen. Å holde seg i flokken sin er ikke bare for sosial integrasjon, men også for sikkerheten.

‘Poodle Roo’ en hane på ‘Apricot Lane Farms‘ skapte hodebry for eierne da han begynte å sove ute om natten. Han syntes å unngå å gå tilbake til resten av hønsene.

Hver gang de satte Puddy Roo tilbake til hønsegården, fant de ham ham ute etterpå.

Bøndene ble lei av å måtte jakte på Puddy Roo om natten. De måtte forsøke å finne ham med hodelykter og få ham tilbake i hønsegården før reven kom.

Bøndene bestemte seg for å la ham få sove i låven noen dager, og håpet at han skulle gå tilbake til hønsegården av seg selv etterhvert.
Et par dager gikk og de bestemte seg for at de ville sette Puddy Roo tilbake der han hørte hjemme. De ville å gjøre det om natten, slik at de andre hanene ikke skulle legge merke til han og hakke på ham.

 

 

Den neste morgenen oppdaget bøndene den hjerteskjærende grunnen til at pudder Roo hadde begynt å sove ute og hvordan han hadde klart å bli et forbilde for de andre fuglene på gården!

Se hva som skjedde med Puddy Roo etter den triste grunnen til hans oppførsel i videoen under her: