Hunden går lange turer hver dag etter eierens død, men en dag følger sønnen etter og innser den hjerteskjærende sannheten!

Den lille hunden Cesur var alltid ved eieren Mehmet sin side, men en dag ble Mehmet ble syk og måtte legges inn på sykehus, og etter det ble han lam, og det styrket forholdet de to hadde enda mer.
«Etter at pappa ble lam, fikk de en helt annen kontakt, men da far lå på sykehuset sine siste år, sluttet Cesur rett og slett å spise.» -sier Mehmets sønn, Ali.

Dessverre gikk Mehmet bort til slutt, og forlot sin elskede hund. Ali så at hunden begynte å gå lange turer for seg selv. Han kunne være borte i flere timer før han kom tilbake. Han lurte selvfølgelig på hvor Cesur gikk hen, og fulgte etter ham en dag.


Bildekilde boredpanda

 

Da han så hvor hunde gikk, trillet tårene.
Cesur til stede da Mehmet ble gravlagt, så han visste hvor graven var.

Da det var begravelse og kisten skulle bæres til stedet for den siste hvilen, var det Cesur som gikk først i gravfølget.


Bildekilde boredpanda

 

Etter begravelsen tok Ali med seg hunden hjem. det var da Cesur begynte å gå lange turer for seg selv hver dag.

Hver dag gikk Cesur til Mehmets grav. Der satt han bare helt stille. Vaktmesteren på kirkegården fortalte Ali at dette var noe hunden gjorde hver dag.


Bildekilde boredpanda

 

Ali ble rørt til tårer og bestemte seg for at han fra denne dagen av, skulle være med Cesur til graven.

Hvil i fred Mehmet. Det er ingen tvil om at din lille bestevenn savner deg masse! 💖

0 Shares