Når kona dør, rydder han i skapet hennes – og finner et brev som forandrer livet hans for alltid!

Da Tony Tripani var 80 år mistet han sin kone gjennom mange år. De kunne ikke få barn sammen, og det var deres største sorg i livet.

Med et tungt hjerte, begynner han å forberede seg på et liv i ensomhet, noe som ikke lett etter over 50 års ekteskap.

Han begynner å rydde opp etter sin kone, og når han tømmer skapet hennes finner han et gammel brev og andre dokumenter som hans hustru hadde gjemt.

Ett av brevene er ikke engang adressert til henne, men til ham. Det ble sendt for 56 år siden, men Tony har aldri sett det.

Han fikk sjokk da han leste brevet. Det var fra en kvinne som Tony hadde hatt følge med en kort periode da han var 20 år gammel. Hennes navn er Shirley og hun skriver at hun ofte tenker på ham. Deretter skriver hun at hun har noe viktig å fortelle ham.

Så kommer sjokket. Shirley sier at hun har en sønn som heter Samuel – og at det er Tony som er faren. Den gamle mannen blir veldig lei seg, i alle de årene han og hans kone prøvde å få barn, hadde han alltid hatt en sønn uten å vite det!

Med hjelp av sin søster Arlene begynner han jakten på sin sønn, og til slutt for han napp gjennom Facebook.

Sønnen Samuel er 61 år gammel og har hele sitt liv visst om Tony, men visste ikke at hans kone førte ham bak lyset. Han skal også ha forsøkt å ringe sin far, men fikk beskjed om at faren ikke ønsker å ha noe å gjøre med løsungen sin av Tonys nå avdøde kone. Samuel har derfor vokst opp med å tro at hans far ikke ville noe med ham å gjøre.

Endelig, etter 61 lange år, møttes far og sønn for første gang. Møtet ble ekstremt følelsesladet og Tony tørket mange tårer. Han kan ikke forstå at han endelig har en sønn!

«Det er et mirakel», sier Tony som nå vil tilbringe så mye tid som mulig med sin sønn. Samuel, som endelig fikk faren han alltid har drømt om, vil nå å flytte nærmere Tony for å kunne bruke så mye tid som mulig med ham. 💖

Kilde: dailymail.com

0 Shares