Gutten som har blitt mobbet i hele sitt liv ser en ukjent bil i oppkjørselen, og roper høyt av glede!

Det er mange mennesker som er ofre for mobbing fra både kjente og ukjente.

Det å bli utstøtt på grunn av en medfødt syndrom har Austin Austin Niehus fått kjenne på – på den aller verste måten.

Her vi møter vi med tenåringen som allerede har gjennomgått mange operasjoner både i ansiktet og hodet.

På grunn av dette, har han blitt mobbet – men takket være en fremmed som kom på besøk fikk alt det vonde en ny vending og verden begynte å skinne for 15-åringen, gleden var stor for Austin.

Austin Niehus ble født med en sjelden genetisk sykdom kalt Goldenhars syndrom.

Syndromet resulterer i ufullstendig utvikling av ørene, nesen, leppene og kjevebenet og er tydelig synlig for den enkelte.

Austin har lidd av mobbing fra jevnaldrende gjennom hele oppveksten.

Siden syndromet er svært sjelden, har Austin, som er er en snill og gjennomtenkt gutt, lenge følt seg veldig ensom – siden han ikke har hatt noen å forholde seg til med sine opplevelser.

Men en vakker dag, skulle alt forandre seg for 15 år gamle Austin. Han fikk besøk – og ikke av hvem som helst, det var nemlig av en jente som selv har det samme syndromet.

Austin ventet ivrig etter denne dagen, og da den endelig var her, stod han med spente øyne og ventet ved vinduet hjemme i Colorado på at bilen skulle komme inn på oppkjørselen.

«Der kommer hun, der kommer hun!» Roper han lykkelig når bilen endelig kommer, og gleden er så stor.

Det faktum at noen blir mobbet for sitt utseende, er helt forferdelig, og å høre hva disse to unge personene har blitt nødt til å holde ut hver dag er hjerteskjærende.

Imidlertid er dette møtet i videoen nedenfor veldig hjertevarmende og gjennomtenkt. Det er så fint å se varmen som de to ungdommene gir til hverandre, og vi kan bare ønske dem alle lykke til i fremtiden.

All er kjærlighet til dere! ❤️

0 Shares