Hunden krasjer bryllupet, men det brudeparet gjør da er så hjertevarmende!

Denne dagen var brudeparet Matheus og Marias store dag, men den skulle vise seg å bli like stor for en hjemløs hund som ikke hadde noen venner i hele verden.

Matheus og Marília, som bor i São Pauloi Brasil, hadde tenkt seg et utendørs bryllup, men været hadde andre planer på den dagen.

Da været ikke var på deres side på bryllupsdagen, bestemte paret seg for å sette opp et stort telt for vielsen. Men det var ikke bare Marília og Matheus og deres mange gjester som ville holde seg tørre.

Da gjestene hadde satt seg på på plassene sine, kom en hund inn i teltet og ville ha tak over hodet og oppmerksomhet. Gjestene satt hunden ut igjen, men han ble ikke lenge ute.

«Da seremonien startet, var det hunden som kom inn da brudemarsjen begynte å spille, til alles overraskelse» sier Marília til The Dodo.

Men den største overraskelsen hadde ikke kommet ennå.

Hunden ble igjen satt ut i regnet av gjestene og seremonien kunne fortsette som planlagt, denne gangen med bruden ved alteret. Men da paret leste sine løfter til hverandre, kom den lurvete krabaten tilbake.

«Hunden la seg til å sove på sløret mitt » sier Marília.

 

 

Denne gangen hadde ingen hjerte til å kaste ham ut i regnet igjen – spesielt ikke Marília. Hun var helt villig til å dele både oppmerksomheten og kjolen med den søte hunden.

«Det var en hyggelig overraskelse for meg, fordi jeg elsker hunder,» sier Marília.

 

 

Hunden fikk lov til å bli resten av kvelden, men da regnet hadde roet seg, forsvant den firbente gjesten.

Historien slutter imidlertid ikke her heller.

Matheus og Marília bestemte seg for å adoptere gatehunden etter denne hendelsen – hvis de bare kunne finne ham. Mer enn en uke gikk før paret fant ut hvor han holdt til.

– Det tok lang tid før vi fant ham, men til slutt fant vi ut hvor han var, sier Marília.

 

 

Da de kom hjem, ga hun hunden navnet Snoop. «Da vi kom hjem, puttet jeg ham i badekaret. Så lekte han, spiste og drakk vann. Han var veldig glad og sov lenge den første natten» sier Marília.

«Det begynte det som to personer som ble gift, endte med tre sjeler som danner en familie. Nå er det vanskelig å forestille seg ting som går noe bedre», sier Marília:

 

 

«Vi er alle veldig lykkelige.»

Vi er enig – bedre enn dette kunne det ikke blitt! 🙂

0 Shares