Lorelai har ingen armer men forteller at hun skal spille piano – når hun begynner er ikke et øye tørt!

Lorelai Mosnegutu fra Romania overlatt til barnehjem da hun var baby. Moren ville ikke ha henne fordi hun manglet armer. To år senere ble hun adoptert, og til slutt kunne den lille jenta begynner å liv på ordentlig!

For en liten stund siden bestemte Lorelai seg å delta i en Romania’s Got Talent, og når hun står på scenen spør juryen hva hun skal gjøre – og de får et svar de overhodet ikke hadde forventet seg.

 

 

 

Hun forteller at hun vil synge og spille piano. Juryen blir veldig overrasket og spør forsiktig hvordan hun har tenkt å gjøre det, men begynner sin opptreden,er ingen tvil om at hun vet hva nøyaktig hva hun skal gjøre.

Lorelai imponerer både jury og publikum -se selv og lytt i videoen under, hun er fantastisk:

0 Shares