Ed Sheeran fikk høre at brudeparet hadde valgt en av hans sanger til brudevalsen, da dukket han opp og sang den for dem!

Å gifte seg er det største et par gjør i livet, og for de fleste er  et bryllup bare lykke og kjærlighet. Men for Matt og Kaya var det annerledes, for kort tid før bryllupet begikk Kayas mor selvmord etter å ha kjempet psykisk sykdom i lang tid. Det hang selvfølgelig som skygge over bryllupet deres.

Heldigvis hørte den australske radiostasjonen KIIS 1065 om dette, og bestemte seg for å gjøre denne dagen helt spesiell for dem –  å gjøre kvelden deres så spesiell og romantisk som mulig!

 

 

Men overraskelsen slutt ikke der. Verdensstjernen Ed Sheeran hørte om parets historie og at de har valgt en av sangene hans i bryllupet, og bestemte seg for å ta kontakt med radiostasjonen – og han ville tilby seg å synge for brudeparet.

 

 

Det var bare to gjester i bryllupet som visste om dette, og ca 1:50 minutter inn i klippet ankommer han bryllupet.

Se det herlige klippet under her:

 

 

0 Shares